fbpx

Brutalni reality show Game2: Winter: Ubojstva, silovanja…

Show…

Game2, Winter– Prilično sam siguran da će biti borbe, i svega. Nismo preplašeni od negativnih konotacija ako se i dogode. Mi ćemo odbiti svaki zahtjev sudionika čak ako bude i silovanja te ubojstva – rekao je ruski milijunaš Yevgeny Pyatkovsky (35), piše Daily mail.
– Mi nemamo ništa s time. Sve je stavljeno i pobrojano u ugovoru kojeg će svi sudionici morati potpisati prije početka reality showa – dodaje Yevgeny.
Reality show ‘Game2: Winter’ počinje se snimati u srpnju ove godine u Sibiru. Kako se navodi u najavama, u njemu će se natjecati 30 muških i ženskih natjecatelja koji će preživljavati u divljini među divljim zvijerima i izazovima prirode sljedećih devet mjeseci. Sudionici će sa sobom nositi i ‘panic’ dojavljivač koji je povezan sa satelitom, te će njegovom upotrebom biti odmah evakuirani iz showa bez prava povratka. Na cijelom području će biti dvije tisuće fiksiranih kamera, a prijenos će ići 24 sata na dan.
Zanimljivost je i da svaki sudionik plaća da bi sudjelovao u showu Game2: Winter, a bore se za nagradu od 1,5 milijuna dolara koju će zajedno osvojiti svi koji izdrže do kraja. Dozvoljeno je svakom sudioniku do 100 kilograma opreme koja bi trebala biti dostatna do kraja showa.

Foto: Screenshot