fbpx

Laubina prodajna izložba – Kolektart u Laubi

Kolektart u Laubi

Kuća za ljude i umjetnost Lauba poziva vas na treće i dosad najbogatije izdanje prodajne izložbe Kolektart, čije je otvorenje danas u 20.00 sati.

Kolektart

Kolektart pruža savršenu priliku za investiciju u umjetnička djela s Laubinim jamstvom izvanredne kvalitete te kupnju upečatljivog i nezaboravnog poklona po odličnim cijenama te je stoga neizostavan događaj za svakog kolekcionara, ljubitelja umjetnosti i kulturnjaka.

Kolektart

U ponudi će se pronaći radovi velikana hrvatske suvremene umjetnosti Ede Murtića i Ivana Kožarića, koji ove godine slave 100. rođendan, kao i oni Edite Schubert i Duje Jurića čija su djela ove godine krasila i predsjedničke dvore.

Tu će biti i Laubini Gorgonaši Miljenko Horvat, Đuro Seder i Marijan Jevšovar čiji je utjecaj prepoznat u svjetskim krugovima suvremene umjetnosti.

Izložbi će pridonijeti i renomirani kipari Alem Korkut, Kristian Kožul i javnosti već dobro poznata Marija Ujević Galetović. Na Kolektartu će se od multimedijalnih umjetnika koji ruše granice žanrova predstaviti Marko Tadić, Igor Eškinja i Milan Trenc, dok će vas svojim osebujnim vizualnim jezikom zasigurno očarati i slikarice Martina Grlić i Gordana Bakić. U Laubu se vraća i Mario Javoran, ovaj puta s nagradom prestižnog ARC Salona za najbolji crtež.

Osim već etabliranih imena, Kolektart će predstaviti i 19 najperspektivnijih mladih snaga naše umjetničke scene, pružajući priliku za ranu investiciju u njihova već prepoznata i nagrađivana djela. To su: Lorna Kijurko, Jessica Gobert, Rina Barbarić, Petra Divković, Lora Elezović, Nikica Jurković, Lorena Almaši, Nikola Grabovac, Diana Trohar, Andrej Drožđan, Ivana Pipal, Mia Matijević Akrap, Mislav Lešić, Mario Miličić, Miron Miliću, Teo Kiš, Emanuela Lekić, Zorana Unković, Dominik Vuković.

Blagdanskoj atmosferi u Kući za ljude i umjetnost pridonio je i Nunc svojim upečatljivim dizajnerskim namještajem, pružajući priliku za predah od obilja umjetnina u ugodnom loungeu.

Jedinstvenu priliku za ugrabiti umjetnička djela ovih traženih autora imat ćete danas i sutra od 14 do 22 sata, kao i 24.12. od 10 do 12.

Otvorenje ovogodišnjeg Kolektarta održat će se danas u 20 sati, što je već zacrtano na rasporede kulturnih krugova kao najprestižniji događaj u prosincu.

Foto: Press – Kolektart u Laubi