fbpx

Predstavljamo Lines And Colours i singl Solid Gold

Grupa iz Varaždina…

Svjetski producent Trevor Dahl surađuje s bendom, a upravo taj producent je zaslužan za jedan od singlova planetarno poznatih ‘One Direction’

Solid GoldLines And Colours‘  pop rock bend iz Varaždina prisutan je kratko vrijeme na glazbenoj sceni, ali njihove singlove publika je odlično prihvatila. Prvi singl ovog mladog i talentiranog benda ‘Beautifu Addiction’ osvojio je top liste hrvatskih radio stanica, ali i prvo mjesto na internacionalnoj Top 40 ljestvici u Španjolskoj. Nakon njega bend je predstavio ljubavnu pjesmu ‘Love On Repeat’  te ljetni singl ‘Solid Gold‘ kojeg prati videospot nastao pod redateljskom Solid Goldpalicom Filipa Dizdara.
Pjevač Filip Jungić, gitarist Igor Kranjec i bubnjar Saša Maček glazbom se bave dugi niz godina te su odradili više europskih i međunarodnih turneja prije osnivanja benda ‘Lines And Colours’, oduvijek pjevaju na engleskom jeziku i ne kriju ambicije da žele uspjeti svjetskom tržišu.
Bend surađuje s brojnim svjetskim producentima kao što su Trevor Dahl (koji je zaslužan za jedan od singlova planetarno poznatih ‘One Direction’), sa Seanom i Alexom Silveranom (producentima i članovima benda ‘This Century’) te sa Colbyjem Wedgeworthom (koji je miksao albume bendovima kao što su ‘The Maine’, ‘Lydia’, ‘Taking Back Sunday’) te zajedno pripremaju nove materijale koje će na jesen predstaviti obožavateljima.

Foto: Press
Video: [vsw id=”bc7l4w7t1Dg” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]