fbpx

Filip Dizdar ususret proljeću!

Moj pad…

Filip Dizdar– Album je odlično prihvaćen i kritike su jako pozitivne! Često mi se ljudi, nakon što su ga preslušali, javljaju sa svojim dojmovima. Zanimljivo mi je da svatko ima svog favorita, niti jedna pjesma se previše ne izdvaja od one druge, što mi je osobno jako drago čuti…  Jer meni je svaka pjesma na albumu osobno važna, svaka od njih nosi svoju priču, svoju emociju, svoje vrijeme i to je čini posebnom. ‘Moj pad’ je prvi singl s albuma koji objavljujemo nakon njegovog izlaska, i moram vas upozoriti da je, unatoč nazivu, jako pozitivna pjesma – rekao je Filip Dizdar za svoj novi singl.
Nedavno objavljeni album prvijenac mladog glazbenika Filipa, ‘I dalje sanjam’, sudeći po reakcijama publike, ide u očekivano dobrom smjeru. Nakon uspješnih hitova koji su prethodili samom izlasku albuma, Filip ima novi singl ‘Moj pad’.
Pjesma ‘Moj pad’, prikladno za ovo vrijeme cvjetanja i nagovještaja proljeća, sa sobom nosi veseli ritam, a kroz emotivan tekst budi nadu za vlastitom borbom izlaska u neki bolji svijet. I za lepršavu melodiju, kao  i za prekrasan tekst nove pjesme pobrinuo se Alan Dović, inače Filipov bliski prijatelj i suradnik na albumu ‘I dalje sanjam’. Mastering pjesme potpisuje Andrej Lončarić.
Filipa i njegov prateći Whatta Band ove subote, 22.3., možete čuti i u živo kada će humanitarno nastupiti u sklopu koncerta ‘Sunčana strana dlana’, organiziran povodom svjetskog dana sindroma Down. Koncertni događaj koji će se odvijati dva dana za redom, održat će se na zagrebačkom Zrinjevcu, Trgu Nikole Šubića Zrinskog, svakog dana s početkom u 10,30 sati. Na istom će, osim Filipa Dizdara, nastupiti i mnoge zvijezde domaće glazbene scene poput Jelena Rozge, Colonije, Elementala, Opće Opasnosti, Lane Jurčević i mnogih drugih.

Foto: Dorijan Klju