fbpx

Roko Blažević: Izvan sebe sam, Isuse Bože, hvala Ti!

Opatija…

Roko Blažević i pjesma ‘The Dream’ – pobjednici Dore 2019.!

Roko Blažević– Izvan sebe sam, Isuse Bože, hvala Ti! – prve su emocije, uz suze radosnice, koje su izašle iz mladog pjevača, kojemu san postaje java – jer počinje odbrojavanje za nastup na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije od 14.-18. svibnja 2019. godine, a Roko Blažević će Hrvatsku predstaviti u drugom polufinalu 16. svibnja u Izraelu.
Statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, uručio je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, a veleposlanik države Izrael u RH Ilan Mor prenio je srdačne pozdrave iz Tel Aviva, u ime izraelskog naroda te zaželio sreću upravo u Izraelu na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije.
– Dora je naša, hvala svimaaaaa, hvala i žiriju i publici. Voli vas The Dream Team. Anđeo leti za Svetu zemlju. Bravo, Roko Blažević! Bravooooo!! – napisao je Jacques Houdek uz fotografiju koju je objavio na svom službenom profilu, a nakon proglašenja pobjednika.
Glasovi publike u zbroju donijeli su: najiščekivanijih 12 bodova pjesmi ‘The Dream’ – Roko Blažević, te 10 bodova pjesmi ‘Brutalero’ Luke Nižetića, a 8 bodova najmlađoj sudionici Loreni i pjesmi ‘Tower of Babylon’.
– Posebna nam je čast da je dio našeg autorskog tima legendarni američki autor Charlie Mason, koji je Eurosong publici najpoznatiji kao koautor pobjedničke pjesme iz 2014. godine Rise Like A Phoenix koju je otpjevala Conchita Wurst. Osim toga, Charlie je surađivao sa svjetskim zvijezdama kao što su Miley Cyrus, Eric Saade, Abraham Mateo, Sarah Connor – kazao je Jacques Houdek za portal Scena.hr uoči nastupa na Dori.
Autor glazbe je Jacques Houdek, dok tekst supotpisuje s Andreom Čubrić, ali i Charlie Masonom.

Foto: Jacques Houdek društvena stranica