fbpx

Davor Šuker gostovao na prvom programu državne televizije Rusija-1

Svjetsko prvenstvo….

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je na prvom programu ruske državne televizije

– Rusija ima snažnu momčad jakog karaktera, dobro funkcioniraju kao kolektiv. To će biti povijesna utakmica za Rusiju, kao i za Hrvatsku koja ima priliku ponoviti nešto slično 1998. godini. Volio bih vidjeti atraktivnu, fair-play utakmicu s puno golova, a naravno da će obje reprezentacije učiniti sve da osiguraju polufinale – poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija svladala Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva, doputovala je u Soči, gdje će u subotu igrati četvrtfinalni dvoboj protiv domaće nacionalne selekcije, Rusije. Tim je povodom na ruskoj državnoj televiziji (Rusija-1) gostovao Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i najbolji strijelac svjetske smotre u Francuskoj 1998. godine, kada su Vatreni osvojili broncu. U emisiji ’60 minuta’ najavio je utakmicu Hrvatske i Rusije, ističući kako niti jedna momčad neće imati lak posao te kako će oba izbornika prionuti detaljnoj analizi suparnika.
– Uživamo ovdje u Rusiji, zahvaljujem svima na sjajnom gostoprimstvu i odličnom Svjetskom prvenstvu s izvrsnim stadionima i organizacijom – dodao je Davor Šuker.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez