Davor Šuker gostovao na prvom programu državne televizije Rusija-1
By redakcija On 3 srp., 2018 At 10:34 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Svjetsko prvenstvo….

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je na prvom programu ruske državne televizije

Davor Šuker– Rusija ima snažnu momčad jakog karaktera, dobro funkcioniraju kao kolektiv. To će biti povijesna utakmica za Rusiju, kao i za Hrvatsku koja ima priliku ponoviti nešto slično 1998. godini. Volio bih vidjeti atraktivnu, fair-play utakmicu s puno golova, a naravno da će obje reprezentacije učiniti sve da osiguraju polufinale – poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija svladala Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva, doputovala je u Soči, gdje će u subotu igrati četvrtfinalni dvoboj protiv domaće nacionalne selekcije, Rusije. Tim je povodom na ruskoj državnoj televiziji (Rusija-1) gostovao Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i najbolji strijelac svjetske smotre u Francuskoj 1998. godine, kada su Vatreni osvojili broncu. U emisiji ’60 minuta’ najavio je utakmicu Hrvatske i Rusije, ističući kako niti jedna momčad neće imati lak posao te kako će oba izbornika prionuti detaljnoj analizi suparnika.
– Uživamo ovdje u Rusiji, zahvaljujem svima na sjajnom gostoprimstvu i odličnom Svjetskom prvenstvu s izvrsnim stadionima i organizacijom – dodao je Davor Šuker.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed