fbpx

Povratak Zločinačkih umova na HRT!

Hrvatska televizija…

Zločinačkih umovaNa ekrane Hrvatske televizije 10. siječnja vraća se elitna jedinica profilera FBI-a čiji je zadatak lov na najgore zločince u Sjedinjenim američkim državama. Odvažni istražitelji i u novoj 7. sezoni ‘Zločinačkih umova’ uz pomoć najsuvremenijih forenzičkih metoda i policijskih tehnika nastoje predvidjeti buduće korake najokorjelijih zločinaca i spriječiti ih prije nego što pronađu nove žrtve. Voditelj tima je specijalni agent Aaron Hotchner, vrstan profiler kojemu se ljudi spremno povjeravaju i odaju mu svoje tajne. Najiskusniji agent Jedinice za biheviorističku analizu je David Rossi kojeg glumi Joe Mantegna. On je ujedno i jedan od njezinih osnivača, a pritom nesebično pomaže kolegama u rješavanju najtežih slučajeva.
Ostali članovi tima su kći utjecajnih diplomata Emily Prentiss, stručnjak za ubojice s opsesivnim poremećajem Derek Morgan, neshvaćeni genij s visokim kvocijentom inteligencije dr. Spencer Reid, Jennifer ‘J. J.’ Jareau koja se vratila u ekipu pod misterioznim okolnostima te Penelope Garcia, brilijantna informatičarka koja timu pomaže pronalazeći podatke o slučajevima.
Svaki član tima pridonosi istrazi svojim stručnim znanjem, a zajedničkim snagama otkrivaju motive i emocionalna stanja počinitelja koja ih nagone na zločine.
Prvu epizodu 7. sezone ‘Zločinačkih umova’ gledajte 10. siječnja na Drugom programu HRT-a 22,30 sata.

Foto: Press Scena.hr