fbpx

Dragan Primorac na inauguraciji Donalda Trumpa

U Washingtonu…

Dragan Primorac– Prof. dr. Dragan Primorac nazočit će svečanosti inauguracije Donalda Trumpa, koji će u petak, 20.siječnja 2017. godine u Washingtonu svečano prisegnuti za 45. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država – objavio je na službenoj stranici prof. dr. sc. Dragan Primorac.
– Uz susret s kongresmenom Dana Rohrabacherom, predsjedavajućim Odbora za Europu američkog Kongresa, i pododbora Kongresa za istražne radnje, prof.dr. Primorac će nazočiti nizu radnih sastanka s članovima Kongresa. Kongresmen Dana Rohrabacher, bliski je suradnik Donald Trumpa i nalazio se u najužem izboru za Državnog tajnika SAD-a. Tijekom boravka u Washington D.C. prof.dr. Primorac će se susresti i s nizom osoba iz javnog i političkog života SAD-a među kojima je i John McCleary, posebni savjetnik predsjednika Jimmy Cartera, te s vodstvom The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) najutjecajnijom lobističkom organizacijom u SAD-u.
Prof. dr. Primorac trenutno obnaša dužnost predsjednika Odbora za međunarodne odnose Američke akademije za forenzične znanosti te dužnost “Global Ambassador” Sveučilišta Penn State, jednog od najvećih američkih sveučilišta. Uz navedene sastanke, razgovarat će i s vodećim američkim znanstvenicima te s čelnicima niza biotehnoloških korporacija povodom središnjeg europskog znanstvenog događaja čiji je organizator, a koji se u lipnju u nazočnosti pet dobitnika Nobelove nagrade održava u Dubrovniku – piše u objavi.

Foto: Dragan Primorac društvena mreža