Popis glazbenika koji su odbili i prihvatili poziv Donalda Trumpa
By redakcija On 14 sij., 2017 At 02:18 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Inauguracija…

poziv Donalda Trumpa– Ovo nije Woodstock. Nije ovo ljetna turneja, nije ovo koncert – komentirao je medijska nagađanja oko glazbenika na svečanosti direktor komunikacija inauguracije Boris Epshteyn.
Tim novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa objavio je listu glazbenika, koji će nastupiti na 58. inauguraciji američkog predsjednika 20. siječnja 2017. godine. Službeni naziv inauguracije je ‘Napravimo Ameriku ponovno velikom! Proslava dobrodošlice’, a direktor komunikacija inauguracije Epshteyn osvrnuo se i na liste glazbenika koji su se odazvali svečanosti, a i na one koji su odbili poziv uz komentar da ovaj događaj nije Woodstock. Dodaje kako će na svečanosti u Washingtonu na pet događanja biti preko milijun ljudi.
– Ta takozvana A lista glazbenika želi ulaznice za inauguraciju, ali pogledajte što su napravili za Hillary, ništa. Ja želim ljude – napisao je Donald Trump na svom Twitter profilu.
Glazbenici koji će nastupiti na svečanosti su mormonski zbor Tabernacle, Jackie Evancho, country pjevač Lee Greenwood, country pjevač Toby Keith, grupa 3 Doors Down, pjevačica Jennifer Holliday te grupa Piano Guys.
A glazbenici koji su odbili su Elton John, Céline Dion, Kanye West, Garth Brooks, Rebecca Ferguson, David Foster, Charlotte Church, grupa KISS, Moby, Idina Menzel, Marie Osmond, R. Kelly i Paul Anka.

Foto: Službena stranica inauguracije – 58pic2017

comment closed