fbpx

Giuliano ispao, u finalu Mislav, Ornela i Sanda!

Nije iznenađen…

GiulianoU finale osme sezone HRT-ova showa ‘Ples sa zvijezdama plasirali su se Mislav Čavajda, Ornela Vištica i Sanda Dubravčić, dok je natjecanje u predzadnjoj, sedmoj emisiji  napustio Giuliano.  U završnici emisije bilo je vrlo napeto uoči proglašenja finalista, a kao posljednji ostali su Mislav, koji je imao najviše bodova, i Giuliano, sa najmanjim brojem bodova.

Svi parovi večeras su plesali po dva plesa, a Giulianov je prvi ples bio passodoble, za kojega je dobio 31 bod a za drugi, quickstep, 32 boda, ukupno 63.
Giuliano je također dobio i pohvale žirija. Milka je rekla kako je ostvario čudesan napredak   od prvih plesova do danas, a Dinko je dodao kako su iz emisije u emisiju bili sve bolji. No unatoč pohvalama ipak je napustio natjecanje, ali zadovoljan postignutim.
– Nisam iznenađen što smo ispali, ali sam iznenađen kako smo daleko dogurali. Stvarno sam uživao svih ovih tjedana, malo sam umoran, sutra ću spavati cijeli dan. Zapeli smo i radili, i to se vidjelo ovdje, jako sam zadovoljan – rekao je Giuliano u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Mislav CavajdaMislav Čavajda opet je bio najbolji po bodovima žirija, osvojivši 37 za salsu i 39 za bečki valcer, ukupno 76.  Njegov nastup pohvalio je Davor Bilman.
– Napravili ste dobar dio figura, sveukupno dobra interpretacija teškog ritma.“, rekao je Davor dok je Elio dodao kako to nije bila tipična salsa, ali su plesali kvalitetno,  iz duše i iz tijela. Mislav nije krio uzbuđenje zbog neizvjesne završnice.
– Bilo je napeto pred kraj, ali to je show u kojem publika odlučuje, ne bi me čudilo ni da sam ispao, sve je na publici. Stvarno mi je jako drago da ulazimo u finale, ova subota mi je bila nekako najemotivnija do sada i najstresnija, nakupilo se emocija – otkrio  je Mislav.

OrnelaDrugoplasirana po broju bodova bila je Ornela Vištica, koja je plesala bečki valcer za koji je dobila 38 bodova i salsu, za koju je dobila 34 boda, ukupno 72.  Njezin valcer Elio je ocijenio kao divan, romantičan valcer, čak dramatičan na kraju, sa dobrom koreografijom. Ornela pak nije krila oduševljenje zbog nastupa u finalu.
– Jako sam sretna. Nadala sam se i bilo bi mi uistinu žao da smo ispali prije finala te sada sreći nema kraja. Kad je počeo show nisam očekivala ni polufinale, a kamoli finale.  Jako sam vesela i želim se zahvaliti svima koji od početka navijaju za nas –  rekla je.

Sanda Dubravčić večeras je plesala quickstep, za koji je dobila 35 bodova, te rumbu, za koju je dobila 32 boda, ukupno 67, i pohvale Dinka Bogdanića.
– Svi elementi quickstepa su bili unutra, to je bila jedna broadwayska izvedba u našem studiju večeras – rekao je Dinko. Sanda također nije krila oduševljenje što je među tri para koji će nastupiti u finalu.
Sanda– Večeras je bilo prekrasno. Kad su nas iz prve prozvali, bilo je predivno. Moram zahvaliti svojoj publici, jer bez njih sigurno ne ni bili ovdje i svojoj obitelji na potpori i strpljenju. Pokazala sam da se mogu nositi s mlađim generacijama, a i večeras sam dobila jedan lijepi komentar, a to je da sam „duša emisije“ što me je stvarno dirnulo – objasnila je Sanda.

Preostala tri para sada kreću u posljednje pripreme kako bi osvojili žiriji i gledatelje te bili proglašeni najboljim.

Koji će par pobijediti u osmoj sezoni Plesa sa zvijezdama doznajte već iduće subote na HRT 1 21. prosinca iza 20 sati kada je na rasporedu posljednja, osma emisija.

Foto: Press Scena.hr