fbpx

Ana Ude kuhanje zavoljela kad se uselila u novi stan!

Suprug najveći obožavatelj

Ana Ude– Nisam razočarana što sam ispala jer sam puno toga naučila. Prije sam voljela moderne i brze slastice, a sad sam kroz ovu emisiju zavoljela i tradicijske slastice i želim ih pripremati. Sad mi kao od šale idu dizana i lisnata tijesta, a naučila sam pripremate i karamelu – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr slastičarka iz Čakovca. Ana Ude (26) sinoć je ispala iz daljnjeg natjecanja za najboljeg slastičara amatera u emisiji ‘Tri, dva, jedan peci‘. Ana, kaže, da je ljubav prema kuhanju i ukusnim kolačima otkrila Ana Udekad se prije nekoliko godina sa suprugom uselila u novi stan. Lijepo uređena kuhinja ju je privukla i polako je otkrivala ljepotu kulinarstva. Nakon što je za svako jelo dobila pohvale supruga i prijatelja, Ana je shvatila da je talentirana i da uživa u tome. Suprug joj je u natjecanju bio velika podrška, no njemu je žao što je ispala.

– On je taj koji prvi proba moja jela i jako je zadovoljan. I normalno je da je kao moj suprug želio da što duže ostanem u emisiji jer je subjektivan – smije se Ana. Iako nije slastičarka, Ana će se prekvalificirati.

– Jer taj posao zaista želim raditi – objasnila je. Ana je za svoj nastup u emisiji dobila puno pohvala i novih obožavatelja njezinih slastica.

Foto: Press Scena.hr