fbpx

Legendarni filmovi za doček 2022.

Popis filmova od 31. prosinca do 2. siječnja

Izvrsni filmovi prikazivat će se na Pickbox TV kanalu – preporučujemo ih svima koji ostaju kod kuće na Silvestrovo, a filmovi će biti i pun pogodak tijekom oporavka od najluđe noći u godini!

filmovi

Donosimo vam popis filmova na Pickbox TV-u koji će se prikazivati za novogodišnji vikend, od 31. prosinca do 2. siječnja 2022. godine.

Sve ili ništa (Hell or High Water)

filmovi

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 31. 12. u 21:00h
Kriminalistički i akcijski film vrti se oko dva brata koja pokušavaju spasiti obiteljski ranč u Teksasu od banke koja zbog dugova želi preuzeti ranč. U takvim očajničkim vremenima, oni se odluče na krađu…

S izvrsnom glumačkom postavom koju čine Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman), Jeff Bridges (The Big Lebowsky) i Ben Foster (Galveston), ova kriminalistička akcija oduševit će vas za novogodišnji vikend!

Howards End (Howards End)

filmovi

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 17:20h
Oscarom nagrađena romantična drama ima zvjezdanu glumačku postavu koju čine Anthony Hopkins, Emma Thompson, Vanessa Redgrave i Helena Bonham Carter.

Radnja je smještena u Englesku, na početak 20. stoljeća, gdje se susreću tri različite društvene klase – viktorijanski kapitalisti Wilcoxi kojima je jedini bog novac, prosvijećeni buržuji, humanisti i filantropi Schlegeli te radnici Basti, koji jedva spajaju kraj s krajem.

Dragi bijelci (Dear White People)

filmovi

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 23:10h
Opisana i kao komedija i kao drama, Dear White People izvrstan je film o četirima studenticama i studentima na prestižnom fakultetu Ivy League. Ova društvena satira vrti se oko kontroverze koja se stvori nakon što bijeli studenti organiziraju popularan ali i uvredljiv blackface tulum. Film istražuje ne samo rasni identitet u Americi nego i univerzalnu priču o stvaranju vlastitog jedinstvenog puta u svijetu.

Wicker Park (Wicker Park)

Wicker Park

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 1:03 h
Matthew (Josh Hartnett) mladi je izvršni direktor marketinške tvrtke u Chicagu koji planira poslovni put u Kinu. No kad pomisli da je vidio Lisu, ljubav svog života koja ga je napustila bez riječi prije dvije godine, on zaustavlja sve kako bi je pronašao.

Dok je opsesivno traži, nailazi na još jednu ženu po imena Lisa, koja je zapravo glumica pravog imena Alex, a koja bi mogla znati što se uistinu dogodilo… Zanimljivog žanra, ovaj romantični triler držat će vas budnima i oduševiti pričom.

Djevojka od milijun dolara (Million Dollar Baby)

Million Dollar

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 2.1. u 21:30h
Jedan od najboljih filmova svih vremena Oscarom je nagrađena sportska drama Million Dollar Baby. Hilary Swank briljira u ulozi boksačice u usponu, Maggie Fitzgerald, koja želi učiti od najboljeg – njezin je trener Frankie Dunn kojeg tumači jednako fenomenalni Clint Eastwood.

Osim što je Oscarom nagrađen za najbolji film, što je Hilary Swank nagrađena za najbolju glavnu ulogu te Morgan Freeman za najboljeg sporednog lika, Clint Eastwood nagrađen je za najboljeg redatelja, zbog čega se opravdano može reći da je ovo film koji se ne propušta!

Coco Chanel & Igor Stravinsky

Coco Chanel

VRIJEME PRIKAZIVANJA: 3.1. 1:20h
Romantična glazbena drama smještena je u Pariz. Coco Chanel zaljubljena je u bogatog i zgodnog Boya Capela, no također je opsjednuta svojim radom. Paralelno, na scenu se upravo postavlja balet Igora Stravinskog The Rite of Spring.

Oboje su moderni na svoj način te, kad Coco prisustvuje skandaloznoj prvoj izvedbi djela Igora Stravinskog, oboje dobivaju kritike kako su previše radikalni i strani. Nekoliko godina poslije njih se dvoje upoznaju…

Popis: Filmovi za Silvestrovo i Novu godinu na linku.

Foto: Press – Pickbox – filmovi za doček 2022.
Video: