fbpx

Serija Fleabag – četvrta od 100 najboljih serija u 21. stoljeću

BBC je genijalnu britansku seriju Fleabag proglasio četvrtom od 100 najboljih serija u 21. stoljeću

Dobitnica šest Emmyja i dvaju Zlatna globusa, s ukupno više od 40 nagrada, genijalna britanska serija Fleabag vraća se na Pickbox TV kanal od 15. studenoga!

Fleabag

Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskom inačicom popularne serije Seks i grad, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge.

Fleabag

JEDNA OD NAJBOLJIH SERIJA 21. STOLJEĆA

Kompliment ne može biti veći – BBC je proglasio ovu zaista fenomenalnu seriju četvrtom od 100 najboljih serija u 21. stoljeću!

Priča o gradskoj djevojci koja se bori s tragedijama u svom životu uz pomoć nevjerojatnog i urnebesnog humora pokorila je cijeli svijet, a glavna glumica Phoebe Waller-Bridge osvojila je srca svih gledatelja. Fleabag izvrsno pleše između humora, tame i drame, a mračan i kompleksan glavni lik uvodi gledatelje u jedan specifičan svijet kaosa, emotivne nestabilnosti i, u najmanju ruku, čudnih životnih odluka.

SLATKA TAJNA GENIJALNOSTI BRITANSKE SERIJE

Specifičnost urnebesne britanske serije Fleabag leži u jednoj specifičnoj i briljantnoj stvari. Naime, glavna protagonistica ima izravnu komunikaciju s publikom, ona “izlazi” iz serije i komunicira s gledateljima na osebujan, drzak i izravan način.

Fleabag vodi gledatelje kroz „ispovijest jedne prljavice”, a obje sezone ove neobične i urnebesne britanske komedije emitirat će se na televizijskom kanalu Pickbox TV od 15. studenoga u kasnovečernjem terminu, u 23.00 sata.

Foto: Press