fbpx

Obitelj Martinović – Hrvatska Noć u Frankfurtu

Spektakl u Frankfurtu…

Potrebno je puno logistike, odličan tim ljudi, povjerenje između članova tima. Tako da je to zaista veliki posao. A to su koncerti za sve generacije, objasnila je Karolina Martinović Klusmeier

Obitelj Martinović

Agencija Rokaro Numen organizirala je veliki koncert ‘Hrvatska Noć‘ u Frankfurtu. Vlasnici agencije su Robert i Karlo Martinović te Robertina Martinović, a mi smo razgovarali s njihovom sestrom Karolinom Martinović Klusmeier koja je zadužena za odnose s javnošću.

Hrvatska Noć

– Postojimo puno godina i trebalo je zaista puno truda da to postane uspješno. S koncertima smo počeli davne 1991. godine. Tada su to bili koncerti u manjim dvoranama od Arene, ali su uvijek bili uspješni – naglasila je Karolina. Ove godine na koncertu u Fraport Areni bilo je oko 10 tisuća ljudi, a nastupili su Oliver Dragojević, Željko Bebek, Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mejaši, Jole, Mate Bulić, Damir Žilić i klapa Bandira iz Düsseldorfa. Karolina kaže kako organizacija tako velikog koncerta traje cijelu godinu.

Karolina Martinović Klusmeier

– Potrebno je puno logistike, odličan tim ljudi, povjerenje između članova tima. Tako da je to zaista veliki posao. A to su koncerti za sve generacije – objasnila je Martinović – Klusmeier. S obzirom na to da se koncert održavao tjedan dana nakon terorističkog napada u Parizu u kojem je najviše žrtava bilo u koncertnoj dvorani Bataclan, organizatori su pojačali mjere sigurnosti.

Hrvatska Noć

– Ne zato što očekujemo nešto, nego zato što želimo da se naši gosti osjećaju sigurnije – naglasila je Karolina. Dodaje kako su nakon terorističkog napada u Parizu gosti zvali te se raspitivali hoće li biti koncerta te kakvo će biti osiguranje. Karolina je zadovoljna što je publika i ove godine uživala te je pozvala da dođu i sljedeće godine na najveći koncert u dijaspori.

Foto: Prisk