fbpx

Ana Ude napustila ‘Tri, dva, jedan peci!’

RTL show…

Ana UdeIako su mnogi bili uvjereni da će dogurati do finala, Ana Ude sinoć je ispala iz daljnjeg natjecanja za najboljeg slastičara amatera u emisiji ‘Tri, dva, jedan peci‘! Presudio joj je mali, ali vrlo bitan potez pri spravljanju naoko jednostavnih kremšnita…

– Znam da zvuči banalno kada kažem da sam ispala zbog jednostavnih kremšnita, ali sam proces njihove izrade nije nimalo jednostavan. Ovo je bio moj drugi pokušaj u životu da napravim kremšnite i uništila sam ga zbog ključne stvari. Nisam trebala prebaciti kremu u drugu, veću posudu jer mi se time ona previše ohladila, pa nisam mogla kako treba umješati bjelanjke. U samom dvoboju je također bio težak zadatak, ali sam se držala recepta u cijelosti i Napoleon je ispao odličan. No, ta minijaurna greškica kod izrade kremšnita me stajala daljnjeg natjecanja – rekla je Ana Ude.
Tri, dva, jedan - peciU petoj epizodi slastičarskog izazova emitiranoj jučer, 16. prosinca, zadaci su bili naočigled lagani. U prvom krugu natjecatelji su morali ispeći salenjake, tradicionalne kolače zimskih mjeseci u kojima je glavni sastojak svinjsko salo, dok su u drugom, kreativnijem krugu mogli biti kreativniji i maštovitiji u pripremi kremšnita. I dok su jedni ostali pri tradicionalnoj recepturi, pojedini su  se kandidati odlučili za čokoladne, odnosno kremšnite sa šumskim voćem. Žiri je kremšnite Ane Mišković, Tatjane Car i Nikoline Dianežević ocijenio najboljima, dok je u dvoboj poslao Anu Ude i Martinu Dorotić. Iako su se obje držale pravila recepta i ispekle odličan Napoleon, žiri je morao donijeti odluku – Ana je ispala iz daljnjeg natjecanja zbog kremšnita!
Tko će uzeti 50.000 kuna i osvojiti titulu najboljeg amaterskog slastičara, doznajte u nedjelju 22. prosinca u 20 sati u velikom finaluVečeras u 21:10 sati na RTL-u ne propustite pogledati novu epizodu slastičarskog izazova ‘Tri, dva, jedan peci!’,  u kojoj će sedam natjecatelja pripremati Trogirske rafiole, mađaricu i linzere!samo na RTL Televiziji!

Foto: Press Scena.hr