fbpx

Stižu novi nastavci velikog tv hita ‘Domovina’!

HRT…

Domovina – serija koja je dosad osvojila čak šest prestižnih nagrada Emmy

DomovinaHrvatska televizija od 8. travnja počinje prikazivati treću sezonu najhvaljenije serije u posljednjih nekoliko godina – veliki tv hit ‘Domovina‘. Serija je dosad osvojila čak šest prestižnih nagrada Emmy, među kojima su one za najbolju dramsku seriju, najboljeg scenarista te najboljeg glavnog glumca i glumicu. Uz to je dobila nagrade Zlatni globus, SAG, Peabody, nagradu Društva televizijskih kritičara, Američkog filmskog instituta te Critics’ Choice Award.
Novi nastavci ove napete špijunske priče donose velike promjene u karijerama i životu glavnih junaka. Uzbudljiva treća sezona započinje s posljedicama strašnog napada koji je desetkovao američku obavještajnu zajednicu. Taj događaj pokrenuo je lov u cijelome svijetu za najtraženijim teroristom Nickom Brodyjem kojeg glumi Damian Lewis. Agentica Carrie koju impresivno glumi Claire Danes i Saul (Mandy Patinkin) pokušavaju srediti svoje razorene profesionalne i privatne živote, no zahvaća ih politička i medijska vatra koja okružuje teroristički napad i potragu za Brodyjem.
U prvom nastavku vidjet ćete da je, gotovo tri mjeseca nakon američkog ‘drugog 11. rujna’, navodni atentator iz Langleya Nick Brody još uvijek na slobodi. Saul smišlja rizičan protuudar na teroriste povezane s napadom, ali njegova nastojanja da oživi CIA-u ugrožena su kad se Carrie nađe u središtu istrage Senata. Istodobno, Brodyjeva osramoćena obitelj koju su marinci napustili bori se s Daninim destruktivnim ponašanjem.
Prvi nastavak nove sezone ‘Domovina’ gledajte 8. travnja na Prvom programu HTV-a u 21,00 sat.

Foto: Press