fbpx

RTL: Tri, dva, jedan – peci osvojio gledatelje!

RTL: Kulinarski show

Tri, dva, jedan - peciNovi, sasvim drugačiji projekt RTL Televizije, u kojem se dvanaest amatera slastičara bori za titulu najboljeg, već je prvom epizodom osvojio gledatelje. Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće i Davora Dretara Dreleta, te pod budnim okom stručnog žirija koji čine chef Robert Perić i Jadrana Ćurković, vještine natjecatelja u spravljanju slastica pratilo je 460 tisuća gledatelja. Prvi, premijerni nastavak, u kojem su natjecatelji probili led izradom tradicionalne hrvatske pite soparnik, bio je drugi najgledaniji format RTL Televizije u cijelom danu, ostvarivši gledanost od 11,0% u ukupnoj populaciji. Dvoje najlošijih natjecatelja u izradi soparnika i slatkog ili slanog tarta dobili su još jednu priliku kako bi zadivili žiri, i to u dvoboju u kojem je trebalo ispeći Tarte tatin, otvorenu pitu od jabuka koja se peče naopako. Na kraju svake epizode jedan kandidat napušta natjecanje, pa je tako Darko Glavak napustio ‘Tri, dva, jedan – peci!’ u prvoj epizodi.

RTL– Napravio sam par pogrešaka koje inače ne radim kod kuće. Ne znam mogu li to pripisati činjenici da se nisam baš snašao na setu i s pećnicom. Soparnik mi je ispao odlično, ali se okusi i karamelizirani luk u tartu nisu dopali žiriju. Ništa ne bih mijenjao da dobijem drugu priliku, sve tri slastice bih napravio kao i prvi put… – rekao je Darko nakon ispadanja iz natjecanja.
Večeras u 21:10 sati natjecatelje u drugoj epizodi kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’ očekuju novi izazovi. Žiri će ocjenjivati njihove Doboš i Schwartzwald torte, dok će dvoje najlošijih kandidata peći Sacher torte. Ne propustite pogledati novu epizodu najslasnijeg formata RTL-a ‘Tri, dva, jedan – peci!’ kako bisre doznali koji od jedanaest natjecatelja neće nastaviti utrku za 50.000 kuna i titulu najboljeg amaterskog slastičara!

Foto: Press Scena.hr