fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Terminator Genisys – torba i bočica!

Nagradna igra…

Terminator GenisysPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s torbom i bočicom iz filma ‘Terminator Genisys‘. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Terminator‘, ime i prezime, adresu i kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 14. lipnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Nagrade će sretnim čitateljima biti poslane poštom na navedenu adresu.

Terminator Genisys

A ekskluzivno donosimo video u kojem Cameron ne skriva uzbuđenje nakon pogledanog Terminator Genisys spektakla.vTrostruki oskarovac, legendarni redatelj James Cameron potpuno je oduševljen novim Terminator Genisys nastavkom megapopularne franšize o poznatom Terminatoru kojega, i ovoga puta, utjelovljuje neponovljivi Arnold Schwarzenegger! Legendarno Terminatorovo obećanje I’ ll be back napokon je ispunjeno! Redatelj Alan Taylor izuzetno se potrudio kako bi bio što bliži originalu, što je jedan od najpoznatijih svjetskih redatelja James Cameron, otac prva dva nastavka, i sam prepoznao. Jednako mračan, eksplozivan i spektakularan, novi Terminator Genisys skreće s puta nevjerojatnim preokretom ko­jega ni sam Cameron nije mogao očekivati. Njegovi euforični dojmovi govore kako nas uistinu čeka jedan od najnevjerojatnijih nastavaka do sada!
U filmu Terminator Genisys u glavnim su ulogama Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke i Jai Courtney.

OBJAVA NAGRADA 14. lipanj:

Nagradu torba iz filma ‘Terminator Genisys‘ osvojila je Gabriela Hodak iz Zagreba, a nagradu bočica iz filma ‘Terminator Genisys‘ osvojila je Marija Petr iz Daruvara. Sretni dobitnici nagrade će primiti poštom na adresu koju su poslali u redakciju portala Scena.hr. Čitajte i dalje portal Scena.hr jer ovaj tjedan ponovno nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

 

Foto: Press
Video: [vsw id=”rCXlkyRpjF8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]