fbpx

Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha

Na HRT…

Dokumentarna serija Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha u petak na HRT-u

Zavolite svoj dom i vrtHrvatska radiotelevizija (HRT) petka 17. travnja 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 12.30 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha u trajanju od tri epizode.
Kao najpopularniji britanski vrtlar Alan Titchmarsh uređivao je vrtove i vanjske prostore čime je doslovno promijenio život ljudima. U tom je procesu uvidio da se promijenio način na koji ljudi percipiraju svoje vrtove.
Danas nije dovoljno imati samo vrt već su iznimno traženi prostori koji se neprimjetno spajaju sa životnim prostorom. Uz svoj tim stručnjaka Alan putuje diljem Britanije i upoznaje posebne ljude koji zaslužuju pomoć te za njih kreira jedinstven prostor u kući i vrtu te na taj način uvelike mijenja njihov život na bolje.
U prvoj epizodi Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha, Alan Titchmarsh je u Nottinghamshireu gdje će promijeniti život 15-godišnjem Joshui, koji je osuđen na invalidska kolica, i njegovoj majci Beniti. Napravit će dojmljiv prostor sa staklenim krovom i tako omogućiti Joshui da nakon niza godina ponovno ima pristup u svoj novi vrt.
Seriju Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha je odabrala Mira Vočinkić.

Foto: Press