fbpx

Žiri oduševljen kandidatima osme sezone showa Supertalent

Supertalent

Audicije osme sezone showa Supertalent u punom su jeku, a sudeći po prvim kandidatima koji su se predstavili žiriju i nova sezona obećava obilje dobre zabave, jakih emocija i izvanrednih talenata.

Osim domaćih i regionalnih natjecatelja, i ove sezone svoje mjesto pod svjetlima reflektora potražili su brojni talenti diljem svijeta. Tako ćemo vidjeti maestralne točke kandidata iz Ukrajine, Venecuele, Brazila, Španjolske…

Supertalent

Jedna od njih je i natjecateljica Anastasiia Mazur, kontorzionistica iz Ukrajine koja inače radi u cirkusu. Svojim talentom žiri je ostavila bez daha, a Maja joj je poručila:

– Ti nisi čovjek, znaš to? Sjajna si, tvoje tijelo je kao žvakača guma. Toliko je bilo izvrsno, zaboljelo me čak i gledati nastup!

Za vrhunsku atmosferu u studiju pobrinula su se braća Đuranović koji su zasvirali na svojim harmonikama.

– Odlično svirate, jako se lijepo nadopunjavate. Jako ste simpatični, bravo! – komentirao je Janko.

Supertalent

Srca žirija rastopila je sedmogodišnja Laura Baćak iz Zagreba koja se predstavila pjevanjem, a od svoje treće godine života sanja o dolasku u Supertalent. Sada joj se san ostvario, a žiri je osim talenta osvojila i svojom scenskom preuzetnošću.

Pred žiri stali su još brojni drugi pjevači, plesači, iluzionisti, akrobati, pali su i prvi zlatni buzzeri, a pred žirijem je još nekoliko dana audicija kada će probrati one najbolje kandidate koji će zaslužiti svoju ulaznicu u polufinale showa Supertalent.

Foto: Press – Supertalent