fbpx

RTL: Novi tjedan uz ‘Tri, dva, jedan – peci’!

RTL show…

Robert, JadranaNakon Darka Glavaka, Nevene Opačić, Snježane Drusany i Emmanuelle Sbise Radetić, večeras će natjecanje za najboljeg amaterskog slastičara napustiti još jedan kandidat. Stručni žiri, odnosno chef Robert Perić i Jadrana Ćurković, morat će odabrati jednog natjecatelja čiji  će salenjaci, kremšnita i Napoleon torta biti najmanje ukusni.
U večerašnjoj, petoj epizodi najmaštovitijeg kulinarskog projekta RTL Televizije, showa ‘Tri, dva, jedan peci!’, osmero natjecatelja spremno je za nove izazove. Njihov prvi zadatak su salenjaci, slatki kolačići koji se tradicionalno peku tijekom zimskih mjeseci, a koji se moraju pripremiti na tradicionalni način, odnosno ne smije se zaboraviti njihov glavni sastojak – svinjsko salo. U drugom, kreativnijem krugu natjecatelji će dati oduška mašti i pripremiti svoju verziju kremšnita: čokoladnih, sa šumskim voćem, s bogatom kremom ili pak jednostavnim nadjevom.
RTLDvoje natjecatelja koji neće uspjeti zadiviti žiri svojim slastičarskim kreacijama kod stvaranja salenjaka i kremšnita, borit će se za ostanak u igri za osvajanje titule najboljeg amaterskog slastičara. Chef Robert Perić je za dvoboj odabrao Napoleon tortu, francusku slasticu koja mora imati tri kore lisnatog tijesta povezane s kremom.
Prvi tjedan je iza nas, a u našoj mirisnoj kuhinji još je osam kandidata koji nas zadivljuju svojim čarolijama iz pećnice. Lisnata tijesta, sitni kolači, francuske slastice samo su dio tog slasnog carstva. Stoga ne propustite večeras u 21:10 sati novu epizodu kulinarskog izazova ‘Tri, dva, jedan peci!’, samo na RTL Televiziji!

Foto: Press Scena.hr