fbpx

Lana Pavić iz azila udomila mješanku Rozi!

Ekskluzivno…

Lana Pavić– Kujica Rozi, je mala mješanka za koju pretpostavljamo da ima godinu dana. Prije nešto manje od mjesec dana sam je udomila iz azila u Karlovcu pa se još upoznajemo. Jako je preplašena pa se za sada uspijeva opustiti samo u našem domu i pokazuje da će, nakon ove prve faze prilagodbe, biti izuzetno veseo i mazan pas – ispričala je Lana Pavić ekskluzivno za portal Scena.hr. Lijepa TV urednica, kaže, nije planirala imati psa jer više voli mačke.
– Međutim kad sam vidjela Rozinu fotografiju na Facebooku s molbom divnih volonterki iz Karlovca za udomljavanje ove preplašene kujice, srce mi se slomilo od tuge. Njen je pogled bio toliko tužan da bi dirnuo i najčvršće ljude, pod uvjetom da imaju i malo srca u sebi – kazala je Lana. To je bila njezina trenutna unutarnja potreba da jednom napaćenom biću pruži topli dom.
Lana Pavić– Moji su ukućani na početku bili protiv ideje životinje kao takve u stanu, ali su brzo popustili pod Rozinim i mojim udruženim šarmom – veselo se prisjetila. Rozi voli cijelu obitelj, ali se najviše vezala uz Lanu.
– Iako za sebe držim da sam sportski tip, tek sam uz Rozi shvatila da godinama nisam šetala. Rozi je mali pas pa s njom nije ništa problem, može ići svugdje sa mnom i ni na koji način ne remeti našu svakodnevicu, upravo suprotno – obogaćuje je. Više se krećemo i više smo na zraku – iskreno govori voditeljica. Rozi se još privikava, nastavlja, na vožnju automobilom jer to vjerojatno povezuje s dolaskom i odlaskom u azil pa još uvijek ‘brine’ hoće li je vratiti. Zbog toga Lana još nema u planu duža putovanja, ni s njom ni bez nje. Lana nam je otkrila i Rozinu veliku ljubav.
–  Rozi se zaljubila u susjedovog maltezera koji je se boji i bježi od nje pa je ta njihova trka po hodniku zgrade nešto što zabavlja sve stanare s našeg kata – vedro govori voditeljica.
Kaže da nikoga ne bi nagovarala na udomljavanje.
– Jer to treba doći samo od sebe, kao unutarnja potreba, a ne zato da bi nas netko smatrao dobrima već isključivo iz razloga da nesebično pomognemo jednom biću u nevolji – istaknula je za kraj Lana.

Foto: Privatni album