fbpx

Premijerno: Nova serija Stjuardesa

Mračna triler-komedija Stjuardesa

Nova serija Stjuardesa (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, imat će premijeru 26. studenoga 2020. godine na HBO GO-u, kada prve tri epizode dolaze u ponudu. Serija Stjuardesa će biti emitirana i na HBO kanalu od 14. prosinca u 20.00 sati.

Stjuardesa

Mračna triler-komedija temeljena na najprodavanijem romanu Chrisa Bohjalijana ima osam epizoda i govori o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u svojoj hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od prethodne noći, i pronalazi mrtvo tijelo pokraj sebe. Bojeći se zvati policiju, ona nastavlja svoje jutro kao da se ništa nije dogodilo te se pridružuje ostalim kolegama i pilotima koji putuju u zračnu luku. Međutim, u New Yorku ju dočekuju agenti FBI-a koji ju ispituju o njezinu nedavnom presjedanju u Dubaiju. I dalje nesposobna rekonstruirati noć, počinje se pitati je li zapravo ona ubojica.

Stjuardesa

Pored Kaley Cuoco, u seriji glume i Michiel Huisman,Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.T. Knight, Collin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews i Nolan Gerard Funk.
Producenti serije Stjuardesa su Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes i Norman Productions. Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender i Sarah Schechter su izvršni producenti. Susanna Fogel je redateljica i izvršna producentica prve dvije epizode.

Foto: Press