fbpx

Andrea Šušnjara spasila dva mačića!

Dala im dom i ljubav…

Pjevačica šokirana: Jednog mačića netko je bacio u smeće, a drugog su ostavili na cesti

Andrea Šušnjara– Dok sam s dečkom šetala plažom ispred kuće, pronašla sam malog mačića. Bio je zavezan u plastičnu vrećicu i netko ga je bacio u kantu za smeće. Strašno. Uzeli smo ga doma. Imao je negdje oko pet dana i jako malu šansu da preživi. No srećom preživio je i uskoro će napuniti mjesec dana. Živ je i zdrav – ispričala jAndrea Šušnjarae lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Andrea Šušnjara ubrzo je spasila još jednog mačića koji ima oko dva mjeseca.
– Njega smo našli dok smo se vozili iz Trogira u Split na humanitarni koncert. Bio je prestrašen i u jako lošem stanju. Pokušavao je pretrčati cestu. Naravno, ne bi ja bila ja, da nisam izašla iz auta i krenula za njim. Uspjela sam ga spasiti. Dva dana se skrivao po kući i bio je jako preplašen. Sada je razigran i umiljat – otkrila je pjevačica. Njezin prijatelj Dino, koji je frizer, odlučio je udomiti jednog mačića.
– Jako me ljuti i rastuži kad vidim kako neki ljudi nemaju nimalo savjesti. Nije mi jasno kako mogu tako hladnokrvno ostaviti do jučer svog kućnog ljubimca na cesti ili bespomoćno malo stvorenje jednostavno bacati kao da je smeće – ljutito se pita Andrea.

Foto: Privatni album