fbpx

22 godine rada na televiziji: Iva Šulentić: Zaljubljena sam u svoj posao

Omiljena voditeljica…

Volim televiziju i nisam svjesna da sam više od dvadeset godina na televiziji. Uživam u svom poslu. Smatram se velikom sretnicom jer radim ono što volim, naglasila je simpatična Iva Šulentić za portal Scena.hr

Iva ŠulentićTelevizijska voditeljica Iva Šulentić raduje se što HRT-ova mozaična emisija ‘Kod nas doma‘ ide dalje.
– Emisija će ići svaki dan uživo. U voditeljskoj ulozi izmjenjujemo se Barbara Kolar i ja. To je mozaična emisija s različitim temama od kulture, glazbe, gastronomije, arhitekture, dizajna i mode. Upoznajem puno ljudi i naučim puno stvari. Veselim se tome – rekla je Iva za portal Scena.hr. Iva je na HRT-u prvi angažman imala je 1996. godine u emisiji ‘Zagonetni ulomak’ koji je vodila do 1999. godine. Svojim vedrim duhom i toplinom, Iva je brzo osvojila srca gledatelja. Vodila je dječje i školske emisije, a javnost je posebno pamti iz popularnih emisija za mladež ‘Briljanteen’ i ‘Garaža’. Vodila je i ‘Doru’. Bila je dio tima emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a od 2014. showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Uz rad na televiziji, Iva je glumila u serijima ‘Kad zvoni’, ‘Zlatni vrč’, ‘Bumerang’, ‘Lud, zbunjen, normalan’, ‘Luda kuća’, ‘Sve će biti dobro’ i ‘Dnevnik plavuše’. Također, sinkronizira animirane filmove. Kaže da i nakon 22 godine rada na televiziji ima dovoljno izazova i motivacije za rad.
– U ovom poslu se stalno događaju neke promjene. Svaki dan drugi gosti i druge teme. Volim televiziju i nisam svjesna da sam više od dvadeset godina na televiziji. Apsolutno uživam u svom poslu, i ne bih mogla tako dugo raditi, s toliko želje i ljubavi, da nisam zaljubljena u svoj posao. I smatram se velikom sretnicom jer radim ono što volim – naglasila je simpatična Iva. Kroz šalu, Iva se prisjetila što je u djetinjstvu željela raditi.
– Htjela sam biti nindža, pa vojni pilot, tada su mi rekli da ne mogu biti vojni pilot jer nosim naočale. Zatim sam studirala ekonomiju, probala sam i to, ali sam se vratila televiziji. Rad na televiziji omogućava da radiš različite stvari, da se nađeš u različitim ulogama – ispričala je Iva. Voditeljica ističe da uživa i u braku s Igorom Mikloušićem. Par će ove godine proslaviti drugu godišnjicu braka. Lijepa voditeljica jučer je vodila program na zagrebačkoj promociji Nature Box proizvoda, nove linije za njegu kose i kože. A kako je bilo na promociji i koje su poznate osobe bile na događaju, pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr