fbpx

Ples sa zvijezdama napustila Iva Mihalić

Nije iznenađena…

IvaU uzbudljivoj završnici šeste emisije osme sezone HRT-ova showa ‘Ples sa zvijezdama natjecanje je napustila Iva Mihalić, dok je ponovo najveći broj bodova imao Mislav Čavajda. Svi parovi večeras su plesali po dva plesa. Iako je po bodovima žirija bila trećeplasirana od ukupno pet parova, presudili su glasovi gledatelja  pa je show  ipak napustila Iva.

Iva i Robert večeras su plesali salsu, za koju su dobili 31 bod, te kao drugi ples tango, za koji su dobili 39, a ukupno 70.
– Muzika mi nije bila baš za salsu, malo je izgledalo sklisko, niste imali baš dobre spinove – rekao je tradicionalno kritični član žirija Davor Bilman. Dodao je i kako je kako Iva imala težak zadatak. Za njezinu izvedbu tanga Dinko Bogdanić je rekao kako je izgledala kao prava tango plesačica, te je cijeli koreografski uradak izgledao lijepo.
Iva nije bila zatečena ispadanjem iz daljnjeg natjecanja, no nije joj bilo ni drago.
– Zapravo i nisam iznenađena ispadanjem, danas ujutro sam se recimo probudila s tom mišlju, znajući kako će se to prije ili kasnije dogoditi pa sam se pripremila na to. Publika je tako odlučila, sve je to legitimno, sa ulaskom u show pristao si na to da ćeš iz njega izletiti. Nije mi drago, no nisam nešto posebno žalosna. Ovdje mi je bilo super, Robi i ja smo napravili dobar posao – rekla je Iva u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

MislavPonovno najbolji Mislav Čavajda i Petra Jeričević ukupno su osvojili 74 boda, 36 za sambu i 38 za quickstep. Za sambu ih je posebno pohvalio Dinko. „Bilo je krvavo, stvarno! Brazil se preselio u Zagreb, sve je bilo kako treba, genijalno, oduševili ste me, taj rad bokovima i brzi ritam, meni je bilo fantastično!“, nije štedio komplimente. Za drugi ples, quickstep, Elio Bašan je rekao kako  je bilo odlično te su  imali sve elemente showa. Mislav nije krio oduševljenje zbog plasmana i ocjena.
– Stvarno sam sretan i zahvalan žiriju i gledateljima pred malim ekranima, zadnjih tjedana dobivamo nevjerojatno pozitivne komentare na internetu i puno podrške, stvarno sam zatečen i od srca zahvaljujem svim gledateljima. To nas tjera dalje iz tjedna u tjedan – rekao je Mislav.

OrnelaDrugoplasirani večeras bili su Ornela Vištica i Marko Herceg, koji su za quickstep dobili 35 bodova a za sambu 38, ukupno 73. Bilman ih je pohvalio za quickstep, rekavši kako  mu se jako  sviđala koreografija koja je  bila tehnički zahtjevna. Ornela je bila oduševljena.
–    Jako sam sretna, srce mi pleše cijelo vrijeme. Predivan je osjećaj, drago mi je da smo dobili visoke ocjene ne samo zbog nas nego i zbog naših navijača. Iskreno, nisam očekivala da ćemo doći do polufinala. Ovo je ispunilo sva moja očekivanja te čak i više od toga – rekla je.

Sanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit  za sambu su dobili 31 bod, a  za passodoble 38, ukupno 69. Sandi večeras nije bilo lako jer se malo okliznula plešući sambu, no žiri joj to nije zamjerio. Elio je rekao kako je početak  bio fantastičan, no kako su kasnije “valjda naletjeli na nešto te kako je bilo stani-pani“. Davor ih je pohvalio jer su nastavili plesati dodavši kako je koreografija bila savršena, no da je možda nastupila trema.
– Hvala publici na stvarno velikoj podršci. Očito nas vole i podržavaju, jer ja stvarno uživam u plesu i showu. Komentari žirija me ne sputavaju, ali ponekad treba uzeti u obzir da ja imam 49 godina. No, idemo dalje i ja sam presretna zbog toga – rekla je Sanda nakon emisije.

GiulianoIako su imali najmanje bodova žirija, ukupno 59, u nastavak natjecanja plasirali su se  Giuliano i Marija Marinčić. Giuliano je nastup otvorio tangom, za kojeg  je dobio 34 boda i pohvale žirija.
– Pohvalit ću vas, ovo je najbolja vaša izvedba do sada, djelovalo je neusiljeno, dopala mi se koreografija, nije vam lako je morate voditi plesačicu što ste dokazali, zadovoljan sam – komentirao je Dinko. No, drugi ples, salsa, slabije mu je legao te je dobio 25 bodova, na što je Dinko rekao kako je ipak više očekivao nakon dobrog tanga.
– Ovo je nevjerojatno. Apsolutno već tri emisije mi je iznenađenje, svaki put se iznenadim, stvarno nisan očekivao da ćemo ovako daleko dogurat. Ja sam zapeo konjski trenirat, tu je taj dišpet, po dva puta dnevno treniramo. Ja ne odustajem, a i publika mi ne daje otić doma. Preostaje mi jedino sljedeći tjedan dat opet sve od sebe – rekao je Giuliano.

Preostala četiri para sada imaju tjedan dana za nove pripreme kako bi  izborili nastup u finalu. Kome će od njih to uspjeti doznajte već slijedeće subote, u sedmoj, polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama koja je na rasporedu 14. prosinca na HRT 1 iza 20 sati.

Foto: Press Scena.hr