fbpx

Započelo snimanje sedme sezone ‘Stipe u gostima’!

Stipe u gostimaDanas je uz mnogo entuzijazma i veliku tortu započelo snimanje sedme sezone serije ‘Stipe u gostima‘. Najdugovječnija i jedna od najpopularnijih serija HRT-a iz sezone u sezonu oduševljava generacije gledatelja, a svojeglavi Stipe je jedan od njezinih najvećih aduta. “Stipe će i u novim epizodama ostati Stipe. On je dosljedan, sve zna, za sve ima rješenje i uvijek je u pravu. Ostat će drćan Stipe koji bi u nekom drugom okruženju možda bio antipatičan, ali evo on je na kraju jedan dobroćudan lik”, najavio je glumac Filip Radoš.
– U novim nastavcima ja dobivam novog kolegu, novog susjeda, a možemo najaviti da će nove epizode biti bogatije, s mnogo humora i novim gostima. Jedino i dalje ne znam kako ćemo sa Stipom izaći na kraj – rekao je Vedran Mlikota.
Sedma sezona ove rado gledane serije snima se prema scenariju Ognjena Sviličića i imat će 20 epizoda.
Stipe u gostima– Po mojem mišljenju ova sezona je najbolje napisana, ima više humora i to onog bezobraznijeg – najavio je Sviličić. Dodao je da će cijelu obitelj brinuti ekonomska kriza, novac i problemi na poslu, a sve će začiniti trzavice sa Stipom. Uigranu glumačku ekipu, uz Filipa Radoša i Vedrana Mlikotu, glumačku postavu predvode Suzana Nikolić, Areta Čurković, Alan Šalinović, Hrvoje Kečkeš, Frane Mašković i Lana Barić.
Stipe u gostima– Nives, lik koji ja glumim u ovoj će sezoni doživjeti veliku prekretnicu, nećemo otkriti kakvu, samo ću natuknuti da će to biti na ljubavnom planu – rekla je Lana Barić.
– Da mi je netko rekao u početku da će serija doživjeti sedam sezona ne bih mu vjerovala. Izgleda da smo pogodili ukus publike i to nam je svima drago te na neki način veliki kompliment – rekla je Suzana Nikolić.
U novim epizodama pojavit će se i nekoliko novih likova koji će unijeti dodatnu svježinu u cijelu priču; Željko Duvnjak u ulozi novog stanara i kućepazitelja Babića, Inge Appelt kao njegova zahtjevna majka, Dražen Kuhn u ulozi Marinka, novog kolege u Ivinom uredu te mnogi drugi glumci hrvatskog glumišta u gostujućim ulogama.
Nove epizode na program Hrvatske televizije stižu u veljači sljedeće godine.

Foto: Press Scena.hr