fbpx

Petreković i Lozar donose Super Bowl spektakl

Mario i Saša priredit će pravi Super Bowl spektakl

Nastup za Super Bowl mora biti jednako ako ne i bolji od J.Lo i Shakire

Ove nedjelje u All stars sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato imat ćemo prilike gledati sjajnog vokalistu skupine Simply Red, Micka Hucknalla. Njega će pod svjetlima pozornice utjeloviti bećar Mario Roth.

Super Bowl

– Najteže je boriti se s tekstovima iz tjedna u tjedan. Hucknall je energijom na snimci koju ću imitirati stabilniji nego je bio prije 30 godina, tako da će ovo biti umjerena verzija Simply Reda – rekao je Mario te se osvrnuo na podatak da je naziv benda Simply Red inspiriran nogometnim klubom Manchester United:

– Smatram da svatko treba imati svoju zanimaciju, svoju strast, ali nisam zamišljao Micka kao nekog zaluđenog nogometnog fana.

Ivana Mišerić na jednu noć postaje vrckava Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin.

– Nije baš zalogajčić. Primijetila sam da mi je to lakše pjevati ako se cijelo vrijeme smijem. Djeluje jednostavno, ali to je možda najzahtjevnija točka koju sam do sad imala – komentirala je Ivana svoj ovotjedni zadatak.

Super Bowl

Rijetko viđen duet dviju latino zvijezda Shakire i J.Lo sa Super Bowla izvest će Mario Petreković i Saša Lozar te prirediti veliki Super Bowl spektakl.

– Obojica smo veliki profesionalci i toga smo se primili. Nastup za Super Bowl spektakl mora biti jednako ako ne i bolji od njih dvije koje su se za to mjesecima pripremale – rekao je Saša.

Gljiva je Mariu dodijelila Shakiru, a Sašu ćemo gledati kao atraktivnu J.Lo.

Zanimljive i zadivljujuće interpretacije priredit će nam i ostali natjecatelji. Damir Kedžo utjelovit će Josipu Lisac. Katarina Baban ovoga puta na pozornicu će stati u dvostrukoj muškoj ulozi. Transformirat će se u Malumu i Marca Antonyja. Dalibor Petko ponovno će zaplesati kao žena te će na jednu noć imati priliku iskusiti kako je to biti energična Maja Šuput.

U liku i djelu reperice Cardi B pred žiri i publiku u nedjelju će izaći Maja Bajamić.

Foto: Press