fbpx

Video: Premijerno – Jim Carrey u Showtime komediji Šaljivac

Zagreb…

Poznatom glumcu i dobitniku Zlatnog globusa ovo je prva glavna uloga u seriji nakon više od dva desetljeća

ŠaljivacJim Carrey je zvijezda nove Showtime komedije ‘Šaljivac‘ (Kidding) čija će premijera biti 10. rujna 2018. godine na online video streaming usluzi HBO GO. Poznatom glumcu i dobitniku Zlatnog globusa ovo je prva glavna uloga u seriji nakon više od dva desetljeća, koja ga je ponovo povezala s oskarovcem Michelom Gondryjem, redateljem filma “Vječni sjaj nepobjedivog uma” (Eternal Sunshine of the Spotless Mind). U ostalim ulogama naći će se Frank Langella, Catherine Keener i Judy Greer.
Serija ‘Šaljivac+ prati Jeffa, koji je poznatiji kao gospodin Pickles (Jim Carrey), ikonu dječje televizije i simbol ljubaznosti i mudrosti u očima američkih mališana, ali i roditelja koji su odrasli uz njega. Međutim, kada se Jeffova obitelj počne raspadati, ova obožavana poznata osoba otkriva da ne postoji bajka, basna ili lutka koja ga može voditi kroz ovu krizu, koja napreduje brže od njegove sposobnosti da se s njom nosi.
Rezultat ovog zapleta je plemenit čovjek u okrutnom svijetu, koji se suočava s laganim gubitkom razuma, podjednako urnebesnim i srcedrapajućim.
Jeff se suprotstavlja ograničenjima koja mu postavljaju dobro podmazana mašinerija emisije “Vrijeme za lutke gospodina Picklesa” i izvršni producent Seb (Frank Langella). Seb se pribojava da Jeffovo psihičko stanje može upropastiti carstvo koju su izgradili, zbog čega počinje pripremati emisiju za život nakon Jeffa, dok se Deirdre (Catherine Keener), koja je zadužena za izradu lutaka, bori s vlastitim osobnim i profesionalnim problemima. Judy Greer glumi Jeffovu otuđenu suprugu, a u ulozi njihovog sina naći će se Cole Allen. Među gostujućim glumcima su Justin Kirk i Ginger Gonzaga.
Seriju ‘Šaljivac’ je kreirao Dave Holstein, koji je ujedno i izvršni producent, te je napisao i pilot epizodu. Michel Gondry je također izvršni producent, a režira i nekoliko epizoda, uključujući prvu. Među izvršnim producentima su i Jim Carrey, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, Jason Bateman i Jim Garavente.
Šaljivac će imati 10 epizoda od po 30 minuta, a premijera će biti na HBO GO usluzi 10. rujna.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oWVESK1hI54[/embedyt]