fbpx

Rogoznica: Tužan pas je usporedba za čovjeka koji za…e

Za portal Scena.hr…

Video

‘Tužan pas’ je Borisu treći singl, ali kaže da još nije dobio poziv za neki nastup. Boris se ne živcira jer se trenutno glazbom bavi sebi za gušt

Boris Rogoznica– Inspiracija za ovakvu ludu pjesmu se jednostavno stvori u mojoj ludoj glavi. Probali su liječnici otkriti gdje je kvar, što je pošlo po zlu, ali nisu uspjeli. Tako da… – našalio se glazbenik za portal Scena.hr. Boris Rogoznica snimio je svoj treći singl ‘Tužan pas‘.

“Možeš sada jedino lajati na mjesec!”

– Pjesma je nastala kao zafrkancija. U početku sam imao samo taj refren. Mjesecima sam radio na njegovim strofama, koje su poprilično komplicirane za logički uglazbiti. Želio sam napraviti pjesmu koja se razlikuje od drugih. Pjesma govori o tragičnoj temi na veseli način. A tužan pas je prava usporedba za čovjeka koji ‘za…e’, a onda mu bližnji kažu – možeš sada jedino lajati na mjesec! Mislim da je tako došao tužan pas – objasnio je.

“Više jednostavno nema dobrih glazbenika…”

Boris RogoznicaBoris smatra da se na glazbenoj sceni nije dobro snašao, a o današnjoj glazbi ima loše mišljenje.
– Radim kantautorske pjesme. Sam napravim sve, od teksta do glazbe i otpjevam. Nemam tatu, mamu da to rade umjesto mene ili nekog tko će me gurati. Današnja publika to baš i ne zna cijeniti jer je zatrovana s groznom i ispranom glazbom. Više jednostavno nema dobrih glazbenika jer ako su htjeli nastaviti živjeti od glazbe, morali su srozati kriterije. Ili ako su dobri glazbenici, moraju svirati estradne brabonjke od kojih im se bljuje, ali jedino tako mogu zaraditi, svirati gaže, svadbe… A dobru glazbu sviraju onda u garažama sebi za gušt. I trude se napuniti kvartovski kafić s nekom dobrom svirkom gdje je ulaznica 10 kuna. Dakle, izbacio sam tri singla, a nijedan poziv za gažu nisam dobio radi toga. Ali se ne živciram. Radim ovo sebi za gušt, a i da se zabavim kad već nemam druge koristi od toga – iskren je Boris. Glazbenik i dalje želi raditi kvalitetne i drugačije pjesme. Boris je u braku s lijepom glumicom Doris Pinčić od rujna 2013. godine.

Brak i kućanski poslovi
Boris Rogoznica– Mislim da sam se u bračnom životu snašao fenomenalno. Kad sam se oženio prestao sam igrati igre na sreću… – naglasio je Boris u šaljivom tonu. Dodaje da u braku uživa. Boris nam je otkrio i najteže, ali i najljepše trenutke braka.
– Najteže mi je bilo prihvatiti činjenicu da ću nakon zavidne momačke karijere morati stati na loptu. A najljepši mi je sigurno bio trenutak kad sam postao otac – ispričao je Boris. Kaže da svojoj supruzi pomaže u kućanskim poslovima.
– Kućanske poslove volim. Radim sve po kući što treba. Najdraže mi je pranje WC školjke. Taj miris me jednostavno, kako da to kažem – uživam u njemu. Neugodan je, ali opet dobar za malo omirisati, kao benzin. E i volim čistiti jako masne fuge u kuhinji – otkrio je glazbenik kroz smijeh.

Ljeto

Dio ljeta Boris  i Doris će provesti s obitelji u Zadru.
– A jedan dio ćemo se seljakati po njezinim voditeljskim gažama koje ima dogovorene.  A dogovaramo se  i da odemo koji dan sami na neki neplanirani put. Gdje nas noge odnesu – rekao je Boris u svom stilu.

Foto: Press Boris Rogoznica
Video: [vsw id=”5WKyO8-I5XQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]