fbpx

Marko Tolja: Tina Katanić je marljiva i poslušna učenica!

Marko Tolja – Tina Katanić

Popularni pjevač Marko Tolja je mentor u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ lijepoj Tini Katanić

– Mislim da sam realan učitelj, odnosno mislim da znam dosta dobro procijeniti što i koliko može moja učenica. Tina je jako zahvalan učenik – marljiva, poslušna i pravi štreber – rekao je Marko Tolja za portal Scena.hr.

Marko Tolja

Popularni pjevač je mentor u HRT-ovom showu ‘Zvijezde pjevaju‘ lijepoj manekenki Tini Katanić. Odluku koju će pjesmu izvoditi Marko i Tina donose zajednički.

– Nastojimo se dogovoriti, ali moja ipak bude zadnja. Najvažnije je kod odabira pjesme da je u Tininim ‘gabaritima’ i da joj se svidi. Onda je sve drugo puno lakše – istaknuo je Tolja. U probama oboje uživaju.

Marko Tolja

– Sve naše probe prolaze u smijehu i zabavi tako da vrijeme na probama leti. Tako je i ovaj tjedan. Samo zabava i nadamo se da će tako biti i u emisiji – kazao je pjevač.

Marko i Tina svaku emisiju daju najbolje od sebe. A Marku je kao mentoru, kaže, najbitnije da Tina zvuči najbolje što može i vjeruje da je iz emisije u emisiju sve bolja. Saznali smo kakav dojam je na Marka ostavio žiri.

Martina Tomčić je u žiriju od samog početka pa sam s njom i ‘najpovezaniji’, a Zdenka i Zrinko su simpatični i svakako cijenim svaki njihov komentar – otkrio nam je Tolja. Za odličan styling na pozornici Marka i Tine zaslužna je kostimografkinja Nataša Svekler.

– Zbog nje svi u showu izgledamo besprijekorno – zaključio je Marko Tolja.

Foto: Press