fbpx

Sandra Bagarić i Zagrebačka filharmonija u Lisinskom!

Humanitarno…

Sandra Bagarić i prijatelji

Sandra BagarićZagrebačka filharmonija okupila je sjajnu pjevačku postavu u organizaciji humanitarnog koncerta za Zagrebačku zakladu za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. Riječ je o prevenciji moždanog udara, a sredstva se prikupljaju u svrhu proširenja hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.
Poznate melodije i arije iz najljepših domaćih i svjetskih glazbenih ostvarenja: Grofice Marice, Male Floramye, Šišmiša, Priče sa Zapadne strane, Fantoma u operi, Jalte Jalte pjevat će Sandra Bagarić i prijatelji: Martina Tomčić, Đani Stipaničev, Renata Sabljak i Ervin Baučić. Praćeni orkestrom Zagrebačke filharmonije, Darkom Domitrovićem na glasoviru i Ante Gelom na gitari pod  vještom dirigentskom palicom Ive Lipanovića, pružit će čisti glazbeni užitak kao najbolji lijek protiv stresa svakodnevice kojeg ističu kao glavnog uzročnika moždanog udara kojeg upravo radom Zaklade i ovakvim akcijama nastojimo osvijestiti i prevenirati.
Koncert se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića. Cjelokupni prihod od ulaznica namijenjen je Zakladi. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80, 100 i 120 kuna.
Kupnjom ulaznice doprinesite drugima, a dolaskom na koncert priuštite sebi istinski lijek za dušu – glazbu!
SRIJEDA, 9.4. S POČETKOM U 19.30 SATI – KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG!

Foto: Press