fbpx

Sretan rođendan Massimo – Neka ti plove brodovi

Nova pjesma…

“Dragi Massimo sretan 55. rođendan! Punim jedrima naprijed u smjeru svega što te čini sretnim i ispunjenim…“

Massimo

Massimo– Nova pjesma je vrlo pozitivna, ljetno-sunčano orijentirana. Možemo reći da je vrlo koloraturna u svim aspektima, i vjerujem da će se odlično uklopiti u ovo doba godine – rekao je Massimo.
Ususret Massimovog rođendana, objavljen je novi video za pjesmu ‘Neka ti plove brodovi’. Pjesma je pomalo drugačija od onoga što ste od Massima navikli čuti, jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačom sekcijom i unisonim pratećim vokalima. Tematski ona ponire u dušu svakoga tko istinski voli i kroz verse daje osjećaj sigurnosti, stamenosti i punog povjerenja. Nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mjesta koja svojom razigranošću, Massimošarenilom i srećom ne poznaju granice. Autor teksta i glazbe je Predrag Martinjak, a pjesmom ‘Neka ti plove brodovi’ Massimo najavljuje novi album, planiran za jesen 2017. godine.
Režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a Massimo je u spotu preobražen u jedan topli lik koji pozitivnu energiju crpi iz ljudi i okoline. Za potrebe snimanja Massimo je dobio i mali modni dodatak – lažne brkove.
Rođendanska čestitka inspirirana novom pjesmom glasila bi:
“Dragi Massimo sretan 55. rođendan! Punim jedrima naprijed u smjeru svega što te čini sretnim i ispunjenim…“

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=K3AJVpymaxo[/embedyt]