fbpx

Zvijezde pjevaju: U trećoj emisiji showa country i swing!

Sve napetije…

Natjecatelji vježbaju ‘punom parom’. A Robert Kurbaša se nada da će se u subotu pokazati u punom sjaju.

Zvijezde pjevajuNakon što su ‘preživjeli’ prvo ispadanje ovogodišnjeg showa, preostalih osam natjecatelja HRT-ove emisije ‘Zvijezde pjevaju‘ odmah su se bacili na pripreme za novi nastup. Svima je bilo žao kada su ih napustili Martina i Ricardo, no show ide dalje i pripreme za treću emisiju u kojoj će se okušati u countryju i swingu u punom su jeku.

Ivica Pucar za ovu subotu priprema swing.
– Sada konačno i ja sudjelujem u izboru pjesme, prva dva puta mi je bilo zadano. Ove subote na redu je swing, što mi više odgovara nego one ranije. Vježbamo svakoga dana po sat i pol i nadamo se prolasku dalje – kaže Ivica.

Mirko Fodor također će se okušatii u swingu.
– Upravo krećem na vježbe na radiju, i mi pjevamo swing, ne mogu otkrivati o kojoj je pjesmi riječ no bit će vesela i zabavna. Dobro smo stajali s bodovima prošle subote, no sve je moguće, publika odlučuje i nadam se da će joj se svidjeti naša izvedba – poručio je Mirko.

Miran Kurspahić priprema se za swing, a nada se i priželjkuje rock and roll.
– Vježbamo punom parom, dobro ide i nadamo se da ćemo u subotu biti u punom elementu. Ne opterećujemo se plasmanom no nadam se da ćemo dogurati do rock and rolla – kaže Miran.

Tina Katanić hvata svaki slobodni trenutak za vježbu, a posebno joj je drago što joj se gledatelji javljaju i čestitaju na dosadašnjim nastupima.
– Mi se pripremamo za country, koji pjevamo ove subote. Sve je veselo, opušteno, mladenački, smijemo se na probama i sve je tako ležerno, atmosfera je sjajna. Mislim da ako se mi smijemo i zabavljamo, onda će sigurno i publika zajedno s nama, ako im uspijemo prenijeti tu atmosferu i dobre vibracije – rekla je Tina. Dodaje kako i ona i Marko Tolja imaju puno drugih obveza, ali uvijek nađu vremena za probe i pjevanje.

– Veseli me što sam dio ovog showa, osjećam kako sam dio nečeg lijepog i pozitivnog, a to i gledatelji prepoznaju. Evo baš sam neki dan bila na tržnici Dolac i ljudi su mi prilazili i govorili kako nas gledaju i kako smo bili sjajni – dodaje Tina.

KurbasaRobert Kurbaša i Emilija Kokić spremaju također su u užurbanim pripremama.

– Odabrali smo pjesmu i upravo ju uvježbavamo. Nadam se da ćemo se u subotu pokazati u punom sjaju. Naravno da želimo doći što dalje, no što bude bit će, kao i uvijek – kaže Robert.

Vježbamo country, kaže glumica, punom parom.
– Nakon zadnje emisije sam malo dobila krila, tako da sada vježbamo još intenzivnije nego prije. Nadam se da će se i nakon ove emisije vidjeti pomak, inače se super zabavljamo i sjajna je atmosfera – istaknula je Petra Dugandžić.
Ana Rucner se veseli suboti i nastupu.
– Country je za mene nešto potpuno strano, nisam se ranije susretala sa tim žanrom. Uz to sto pjesma ima jako puno teksta s kojim se još uvijek borim i sam način pjevanja je specifičan, pokušat ću dati maksimum kao što uvijek to radim i na svoj način iznijeti pjesmu – rekla je Ana.

Tko će ispasti a tko će proći dalje doznajte u trećoj emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju koja je na rasporedu u subotu 29. ožujka na HRT 1 iza 20 sati.

Foto: Press