fbpx

O predstavi: Nataša Janjić: Svi smo stalno u potrazi za ljubavlju

Za Scena.hr…

Glumica kaže da je igranje u predstavi ‘Ponovno ujedinjenje dviju Koreja’ pravo uživanje

Nataša Janjić– Predstava se tiče svih nas. Bez ljubavi nitko ne može živjeti. Svi smo stalno u potrazi za ljubavlju, sudaramo se tražeći i na kraju smo ili sretni ili nesretni. Predstava je toliko jaka jer je životna – rekla je Nataša Janjić za portal Scena.hr. Nagrađivana glumica igra u predstavi ‘Ponovno ujedinjenje dviju Koreja’ autora Joëla Pommerata, a u režiji Paola Magellija.
– Čitav komad je jako zahtjevan. Radi se o 18 Natasa Janjić, Paolokratkih, duhovitih, poetičnih, dirljivih i moćnih scena. Paolo nas je sve okupio u istoj energiji, u toj istoj potrazi za ljubavlju i srećom. Svatko igra po pet ili šest različitih uloga. Raditi je bilo teško, ali rezultat tog rada je uživanje u igranju. Uživanje kao nakon nekog dobrog treninga, kao nakon dobrog kupanja… Igrati u predstavi je nekako stalno novo i izazovno. Te rečenice se rastvaraju, iznova ih čujemo na drugačiji način, a vjerujem da se i publika negdje prepoznaje, čuje neke svoje potrage za srećom i ljubavlju – objasnila je Nataša. Premijera predstave bila je u petak. Mnogi se slažu da je kazalište Gavella tom predstavom na najbolji mogući način otvorila sezonu jer nikoga nije ostavila ravnodušnim. Predstava je na trenutke duhovita, teška, ali i na trenutke šokira.

Natasa Janjić, Željka Udovičić Pleština

Upravo onako kako to čini ljubav, bol, smrt i starost ili jednostavno život. Bez uljepšavanja. A kako je bilo na premijeri pročitajte na linku.

Natasa Janjić, Barbala Nola

Foto: Scena.hr