fbpx

Malci Leon i Lukas osvojiti će srca žirija showa Supertalent

Show…

Malci, SupertalentLeon i Lukas, koji će nastupiti pod imenom Malci, najmlađi su natjecatelji koji će ove nedjelje osvojiti srca četveročlanog žirija showa Supertalent svojim breakdanceom.
– Znate koliko ste slatki? Toliko da se od vas može dobiti karijes! – poručit će Martina Leonu i Luki nakon što publiku i žiri oduševe nevjerojatnim plesnim pokretima.
Ova nedjelja donosi nove uzbudljive i raznolike nastupe, a onaj najatraktivniji dobit će zlatnu ulaznicu. Ovaj put tu privilegiju iskoristit će voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac.
Desetogodišnji Lukas dolazi iz Markuševca i pleše breakdance četiri godine, a njegov plesni partner, sedmogodišnji Leon iz Dugog Sela pleše 2 i pol godine i može se pohvaliti da je najmlađi breakdancer na svijetu koji može napraviti helikopter.
Dozu adrenalina osigurat će spektakularan nastup natjecatelja Tomislava Mihičinca, koji će svoju točku žiriju najaviti riječima:
– Padam, letim dok se ne razletim!“
SupertalentSvoj talent pokazat će i plesna skupina Clique iz Splita koja se bavim uličnim plesovima, dok će žiriju posebnu pozornost zaokupiti glazbeno scenska grupa Dodir koja je dobila ime po Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba Dodir, a na Supertalent su došli pokazati da glasovni jezik kroz ples i glazbu može pružiti jedan štih svega onoga što zdrave osobe osjećaju.
Svoju sreću potražit će i sedamnaestogodišnja Aleksandra Novaković iz Bijelog Brda koja je poprilično uvjerena u svoje vokalne sposobnosti.
– Smatram da sam rođena s tim. To u meni živi otkad sam se rodila jednostavno. Ja sam propjevala, nisam propričala. Ja sam lavica. Moraš se roditi u znaku lava da budeš jak, samopouzdan. To sam ja! Mislim da ću dogurati daleko – kaže Aleksandra, a hoće li i žiri biti samouvjeren oko njezinog talenta, ostaje nam za vidjeti.
SupertalentPuno zabave i uzbuđenja donosi peta u nizu audicijskih emisija popularnog showa Supertalent u kojoj ćemo upoznati kandidate koji će svojom točkom oduševiti žiri, kao i one koje će žiri poslati kući, a jedna natjecateljica nezadovoljna komentarima žirija, uz potporu Renea, vratit će se na pozornicu i svakome od žirija stisnuti X! Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju Supertalenta, showa koji pomjera sve granice, ove nedjelje od 20,00 sati na Novoj TV!

Foto: Press