fbpx

Anđela Fajt zafućkati će žiriju Supertalenta!

Show…

Anđela FajtKolege iz Karlovačkog kazališta simpatičnu garderobijerku Anđelu Fajt zovu ‘kazališni anđeo’ i upravo su je oni prijavili u talent show Supertalent kako bi žiriju predstavila svoj talent – fućkanje. Naime, Anđela obožava fućkanje i kako kaže, fućka od malena.
– Fućkam približno dobro kao moj otac, ali vjerojatno ni približno dobro kao on – kaže Anđela te ističe kako je njezin otac uvijek fućkao, no kada se ona rodila, a budući da je on želio sina, nije fućkao tri dana. Da bi mu se dodvorila, počela je i ona fućkati.
– Ja kad sama sebe čujem da fućkam, ja uživam! – dodaje. Budući da je prema starom vjerovanju, u kazalištu zabranjeno fućkati, Anđela Fajt će ostvariti svoj dugogodišnji san, a kako to izgleda kada garderobijerka iz kazališta prvi put zafućka u kazalištu i to na audiciji Supertalenta, otkrit ćemo ove nedjelje.
Na zagrebačkoj audiciji Supertalenta svoj talent su predstavili i D&D Balance, Dario Zvornik i Danijela Vrhovski, ljubavni akrobatski duo.
Dario i Danijela upoznali su se na trčanju, a svoju ljubav upotpunili su i akrobacijskim tehnikama vježbanja.
– Treniranje u parovima je definitivno prednost jer se imate na koga osloniti, nekoga tko će vas motivirati i pridržati kada padate – kaže Dario.
Anđela FajtVidjet ćemo još jedan simpatični duo Nera & Jambro, odnosno sedamnaestogodišnju Neru Mamić i dvadesetšestogodišnjeg Tomislava Jambrešića iz Osijeka čija priča počinje tako što je Tomislav imao gažu na kojoj je u publici sjedila Nera koja ga je zamolila da ju prati na klaviru.
– Jako se dobro kužimo što se tiče glazbe – kaže Nera koja će posebno dojmiti Martinu da će ju nakon nastupa samo priupitati:.
– Gdje si do sad bila?“
Peta epizoda najpoznatijeg talent showa u svijetu donijet će brojna uzbuđenja i zanimljive nastupe. Simpatični mališani Elena i Marko pokazat će žiriju kako se to pleše akrobatski rock’n’roll.
– Meni je najljepše kada se smijemo – kaže jedanaestogodišnja Elena koja ipak ima neke pritužbe na svog, također jedanaestogodišnjeg, plesnog partnera:
– On se šepuri umjesto da radi to što treba.“
Šepurit će se i Mario dok će grafički dizajner po struci, Ivan Sabolić, raditi njegovu karikaturu.
– Baš ste me ugodno iznenadili! – bit će iznenađen Mario, a hoće li biti dobar model te hoće li karikaturist zadovoljiti kriterije žirija i izboriti se za prolazak u daljnje natjecanje, ostaje nam vidjeti ove nedjelje u još jednom zabavnom izdanju ‘Supertalenta’.

Foto: Press