‘Vatrogasac Sam’ na malim ekranima!
Piše: redakcija On 6 lis., 2015 At 06:01 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Hrabri vatrogasac…

Animirana serija o zgodama i nezgodama hrabrog vatrogasca

Vatrogasac SamNova TV svojim najmlađim gledateljima donosi animiranu seriju ‘Vatrogasac Sam‘ o simpatičnom vatrogascu Samu koji neumorno pomaže svojim prijateljima i stanovnicima gradića Pontypandyja uz koje mu nikada nije dosadno. Svaki novi dan nova je pustolovina za vatrogasca Sama i njegove prijatelje.
O animiranoj seriji:
‘Vatrogasac Sam’ je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. Sam neustrašivo pruža pomoć svima kojima je to potrebno. Sa svojim timom s lakoćom gasi požare i snalazi se u opasnim situacijama s kojima se rijetki mogu suočiti jednako uspješno kao Sam. Naravno, njegove vatrogasne avanture ne bi bile potpune, ali ni jednako zabavne, bez ostalih simpatičnih likova kao što su Penny Morris, Elvis Cridlington, Tom Thomas, Sarah i James, Norman i Dilys Price, Woolly, te mnogi drugi.
Vatrogasac SamNajmlađi gledatelji imat će priliku vidjeti kako će to izgledati kad Norman odluči sa svima podijeliti svoj novi hobi – izrađivanje papirnatih zrakoplova, te kako će Dilys slučajno uzrokovati požar na kampiranju nakon što pokuša sama zapaliti logorsku vatru. Mandy i Norman pokušat će snimiti pravi film o superjunaku nakon što Mandy dobije novu kameru, a vidjet ćemo i kako će izgledati Božić u Pontypandyju, te što će sve poći po krivu kada Norman natrpa previše prljavog rublja u perilicu i ostavi uključenu peglu. Naravno, u pomoć uvijek stiže vatrogasac Sam, koji u svakoj epizodi nauči stanovnike Pontypandyja, ali i najmlađe gledatelje, kako se najbolje zaštititi od opasnih situacija.
Najmlađi gledatelji zasigurno će se dobro zabaviti, ali i naučiti nešto novo, uz animiranu seriju ‘Vatrogasac Sam’ od 11. listopada svake nedjelje na Novoj TV.

Foto: Press

comment closed