Farma: Težak je put do pola milijuna kuna!
Piše: redakcija On 30 ruj., 2015 At 03:41 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Farma

FarmaIznos do pola milijuna kuna nije nimalo lako osvojiti, a farmerima svakim danom to postaje sve jasnije. Premda svi tvrde kako je sve igra, o pola milijuna kuna sanja svaki farmer. Međutim, opasno se zakuhalo na farmi. Gazdarica Sara želi poštenu igru i ne želi čuti o nikakvom odustajanju, dok nekolicina farmera pomno razrađuje ili pak ima već smišljenu strategiju za izbacivanje onih koji im smetaju.
Anna zajedno s Anamarijom osmislila je novi način do pobjede. Kako govori, jedan od sluga ovaj će petak napustiti farmu, a drugi postati Gazda i nju odrediti za sluškinju. U tom bi slučaju Anna odabrala upravo Anamariju za duel kako bi ona mogla otići i postaviti Annu za novu Gazdaricu, te bi ona opet mogla Blaženku za sluškinju. Anna smatra da je to jedini način da se nakon Ivice riješi i Blaženke.
S druge strane, Anamarija, kojoj je potreban novac kako bi se upustila u još neke estetske zahvate, više ne može biti na farmi. Govori kako se sve vrti u krug te kako ona to više ne može izdržati. U cijeloj toj raspravi Anna uviđa kako se sve kalkulacije odvijaju zbog nje.
– Sara ja se ne mogu boriti. Ako ja njega sad pobijedim, mene čeka bar još tri tjedna iste muke – rekla je Anna Gazdarici. Prema Anninoj računici baš ona bi trebala još naredna tri ili četiri tjedna provesti u kućici za dueliste. “Nisam ja životinja!“ izjavila je Anna i zaključila kako bi najbolje bilo da napusti show.
– Ja nisam za to da se odustaje. Ja sam za to da ako se ima izgubit ili dobit, da se to pošteno odradi. Ako imaš izgubit, izgubi pošteno!“ poručila je Sara Anni,
U razgovor se upleo i Roman, koji je kao potpora Anni, iznio jednostavnu strategiju za izbacivanje i Ivice i Blaženke.
– Idi na znanje s Ivicom i izbaci ga van. Jednog si riješila.“ dao joj je uputu, a Ivica se nadovezao da ukoliko on izađe, postavit će za Gazdaricu opet Saru, a ona će pak odabrati Blaženku za Slugu.
– Eto, mirno. Imaš samo dva susreta! – objasnio joj je Roman.
Hoće li Anna poslušati Romana i poslužiti se njegovom strategijom, ostaje nam vidjeti u sljedećim epizodama showa – Farma.

Foto: Press

comment closed