fbpx

Gobac i Vanna otkrili svoje najmračnije tajne

Na HRT…

U emisiji 5.com s Danielom Gobac i Vanna otkrili svoje najmračnije tajne

VannaUsusret novoj, trećoj sezoni HRT-ova glazbena showa The Voice Hrvatska Daniela Trbović će u svom zabavnom talk showu 5.com s Danielom u petak, 15. studenoga u 21.46 sati na HTV1 ugostiti prvi par ‘strogih sudaca’, mentora Davora Gopca i Vannu. Tako ćemo iz „prve ruke” doznati što mora imati pjevač da bi bio „The Voice” i kakvi će oni biti mentori, ali i što su im tijekom karijere ljudi bacali na pozornicu i tko je pritom bolje prošao.
A Daniela ne bi bila Daniela da nije iz Gopca „izvukla” i sve njegove najveće tajne – pa su tako pobrojali sve njegove „ozljede na radu” i globe koje je dobio za razodijevanje na pozornici. Vanna je pak „priznala” tko joj je bio modni uzor u jednoj fazi života, te zašto voli nogomet i tko joj je omiljeni nogometaš.
U igri pantomime natjecale su se „žene protiv muškaraca”, a tko je pobijedio u tom srazu svjetova, doznat ćemo u ovotjednoj emisiji „5.com s Danielom”. No bila je to i prigoda da gosti predstave i svoje nove pjesme – Vanna naslovnu sa svog albuma „Izmiješane boje”, a Gobac svoju „Sve će biti u redu”.

Foto: Press