fbpx

Ivanka Mazurkijević i Mrle autori su glazbe za film Kauboji!

KaubojiFilm Kauboji snimljen je prema istoimenoj urnebesnoj komediji i jednoj od najposjećenijih hrvatskih kazališnih predstava, ove je jeseni hit kojeg nikako ne smijete propustiti. Da se radi o hitu sezone dokazuje Nagrada publike koju je film osvojio na ovogodišnjem Pula Film Festivalu, kao i činjenica da je film adaptacija Exitove kazališne predstave koju je do danas vidjelo više od 120.000 gledatelja. Film će 10. listopada zaigrati u svim hrvatskim kinima.
Šarm filma u režiji Tomislava Mršića čine na duhovit način prikazane životne drame osmero likova, točnije sedam kauboja i jedne kaubojke, koje tumači glumačka ekipa: Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Rakan Rushaidat, Ivana Rushaidat i Radovan Ruždjak.
Zanimljivnost je da su u snimanju filma Kauboji sudjelovali brojni parovi, a to su glumci Ivana i Rakan Rushaidat, režiser Tomislav Mršić i producentica Suzana Pandek, te autori glazbe Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle. Tu su i dva para braće: glumci Saša i Živko Anočić i režišer Tomislav Mršić i montažer Hrvoje Mršić.
Kauboji je dobro osmišljena i ispričana dramska priča i zasigurno najiščekivaniji film jeseni koji će kino dvorane ispuniti smijehom i dobrim raspoloženjem.

Foto: Iz filma Kauboji