fbpx

Milijarde: Zakon se sukobljava s novcem, uz moć i seks

Zagreb…

Druga sezona serije Milijarde od 28. srpnja na HRT-u

MilijardeHrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka 28. srpnja 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u večernjem terminu od 23.25 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Milijarde.
Druga sezona serije Milijarde nastavlja neposredno nakon eksplozivnog završetka prve sezone, u kojem su se izravno sukobili oštri savezni tužilac Chuck Rhoades (Giamatti) i kralj hedge fondova milijarder Bobby Axelrod Axe (Lewis), u nemilosrdnoj i konačnoj bitci za vraćanje na moćne položaje koje su gradili cijeli život. Suočeni s istragama, Chuck i Bobby nose se s otvorenim napadom koji će ih prisiliti da promijene mišljenje o svemu i svima.
MilijardeZakon se sukobljava s novcem, uz moć, seks i dušu New Yorka. Maggie Siff je Wendy Rhoades, Chuckova otuđena žena, koja je postala vrhunska savjetnica igračima u svijetu hedge fondova. Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova strastveno odana i snalažljiva žena.
U drugoj sezoni likovi se bore za kontrolu u svijetu koji se mijenja i predstavlja egzistencijalnu prijetnju. Svi oni moraju birati promjenu ili uništenje. U seriji glume i Toby Leonard Moore, David Costabile i Condola Rashad. Ove sezone u gostujućim su ulogama Rob Morrow, Dan Soder, Kelly AuCoin, James Wolk, Christopher Denham, Mary Louise Parker, Danny Strong, Glenn Fleshler, Eric Bogosian i Asia Kate Dillon. Autori, scenaristi i izvršni producenti serije su Brian Koppelman i David Levien. Autor i izvršni producent je i Andrew Ross Sorkin.

Foto: Press