fbpx

Osvojite: Put u Pariz i dvije ulaznice za polufinale Roland Garrosa

Eurosport…

Eurosport pokrenuo hrvatsku Facebook stranicu za intenzivnu komunikaciju s domaćim sportskim fanovima

Put u Pariz– Hrvatska je naše ključno tržište u jugoistočnoj Europi i uvijek tražimo načine kako bi se na lokalnoj razini mogli povezati s našim gledateljima. Za nas se sport vezuje uz odanost, požrtvovnost i navijačko ludilo, stoga želimo potaknuti strastvene navijačke rasprave naših fanova. Prošlog ljeta smo organizirali susret s najboljim hrvatskim tenisačem Marinom Čilićem, na kojem su navijači imali ekskluzivnu priliku pozdraviti svoju tenisku zvijezdu u Zagrebu, neposredno pred njegov odlazak na US Open. Pokretanje Eurosport Hrvatska Facebook stranice, komunikacijske platforme kojom ostvarujemo direktnu vezu s našim gledateljima u Hrvatskoj, prati veliki nagradni natječaj koji najvećeg ljubitelja tenisa nagrađuje s dvije ulaznice za muško polufinale Roland Garrosa i putovanjem u Pariz – rekla je Victoria Davies, potpredsjednica i Country Manager za Discovery i Eurosport za jugoistočnu Europu.
Eurosport, omiljena destinacija strastvenih poklonika sporta, pokrenuo je Facebook stranicu na hrvatskom jeziku i domaćim sportskim fanovima zaželio dobrodošlicu u internacionalnu zajednicu od 6,4 milijuna sljedbenika. Facebook stranica Eurosport Hrvatska dostupna je na linku www.facebook.com/EurosportHR. Uz sportske vijesti i diskusije, ekskluzivni sadržaj i prijenose, cilj joj je pobuditi strasti hrvatskih navijača u svim sportskim disciplinama.
Hrvatska Eurosport Facebook zajednica je u samo tjedan dana od pokretanja dosegla više od 15.000 fanova. Oni će pratiti najveće svjetske sportske priče, a istovremeno će biti bliže i hrvatskim sportskim herojima. Eurosport Hrvatska Facebook stranica uz mnoštvo sadržaja donosi ekskluzivne vijesti vezane uz nadolazeće utakmice Bundeslige u kojima se ističu Tin Jedvaj, Ivo Iličević i Andrej Kramarić, teniske Grand Slam turnire Roland Garros i US Open s Marinom Čilićem, biciklističke utrke uz Kristijana Đuraseka, kao i nagradne natječaje vezane uz velike sportske događaje.
Detaljnije o natječaju – Put u Pariz i dvije ulaznice za polufinale Roland Garrosa pročitajte na: https://apps.facebook.com/eurosport_tennis

Foto: Press