Farma: Situacija je izmakla kontroli, pao šamar…
Piše: redakcija On 16 ruj., 2015 At 12:16 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Show…

Farma, Anamarije i MarijeNa farmi već neko vrijeme vladaju tenzije između farmerica Anamarije i Marije. Iako su od samog dolaska na Farmu Anamarija i Marija bile dobre, čini se da su presudile sitnice i razlike u karakteru među njima.
– Jesi rekla da ćeš to napraviti? Hajde udari me! Ja neću ništa učiniti. Udari me! – govorila je Anamarija Mariji unoseći joj se u lice. Premda je Marija željela izbjeći sukob, Anamarija joj nije dala mira. “Goni se tamo i radi s nekim drugim show!” poručila joj je Marija, no Anamarija nije odustajala. Tenzije između njih eskalirale su i isprovocirana Marija Farmaizgubila je kontrolu i udarila Anamariju.
Jedno od deset pravila Farme glasi: ‘Farma neslogu i nepravdu ne trpi’. Vidjet ćemo kako će gazda pokušati riješiti ovaj problem, a produkcija showa zbog provedenog nasilja također najavljuje sankcije farmericama za kršenje ovog pravila. Koji će biti ishod nastale situacije, kako će to sve doživjeti Anamarija i Marija, a kako ostali farmeri gledatelji će imati priliku saznati uskoro.
Kako je svađa eskalirala možete pratiti u današnjoj epizodi Farme u 20,00 sati.

Foto: Press

comment closed