fbpx

Farma: Izbor slugi pao na Romanu i Annu!

Show…

FarmaFarma, AnnaDrugi tjedan na Farmi donio je imena dvoje novih slugi. Kako je Gazda Ivica sam kazao, bilo mu je teško odabrati slugu, dok mu je izbor među sluškinjama bio lakši. Ovotjedni sluga bit će Roman, a sluškinja Anna. Romana je Ivica odabrao jer je dobar kuhar, pa bi prema nekom njegovom mišljenu, Roman najkorisniji bio u kuhinji. Anna je ostala razočarana Ivičinim odabirom za koju je kazao kako je ‘ona ta koja unosi nemir u Farma, Romanzajednicu’. Najviše mu je zasmetao trenutak tokom dana u kojemu mu je Anna došla reći kako bi se ona željela maknuti malo iz kuhinje, dok je Anna kasnije kazala kako je on krivo shvatio te da ona nije željela reći kako je kuhinja njezin teritorij kojega netko želi pruzeti te dodala:
– Razočarana sam zbog Ivice zato što nije razuman. Nije shvatio što sam mu ja rekla. Otkad sam tu, još nisam izašla van iz kuće.“
Za razliku od Anne, Roman je sportski podnio nominaciju za slugu. Zanimljivo je kako su tokom dana Roman i Anna zajedno kuhali i zafrkavali se oko ostanka na Farmi.

Foto: Press – Farma