Farma: Marija – Mi moramo preživjeti, ali ovo je igra!
Piše: redakcija On 10 ruj., 2015 At 01:44 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Nova TV…

Marija, FarmaNakon burnog dana kojega su obilježili odabir sluga, svađa između Anamarije i Gazde Josipa, Hrvojevo negodovanje i odbijanje spavanja u istoj prostoriji s Anamarijom, i sljedeći dan na farmi protekao je u sličnom tonu.
– Otkad smo izabrali slugu i sluškinju, situacija je postala jako napeta. Bilo je nepravednih optužbi. Sluškinja Anamarija koju sam ja izabrao jako je neugodno reagirala. Tu su krenule neke priče između mene i nje – kazao je Gazda Josip nakon što ga je Anamarija ranim jutrom naljutila svojim ulaskom u kuću bez pozdrava.
– Nisi mi ti nikakav gazda! Ja gazde nemam! Otići ću doma! – razljućeno je vikala Anamarija na njega nakon čega joj je on poručio: “Pa otiđi, misliš li da ćemo plakati za tobom? Ispeći ćemo janje!”.
Tenzije između njih dvoje postajale su sve veće, a pojedini stanari pokušavali su smiriti situaciju. “Morate shvatiti jednu stvar, ovo je igra, mi moramo preživjeti, ali ovo je igra!” pokušala je objasniti Marija Gazdi te kasnije dodala kako razumije Anamarijino ponašanje i da će joj biti strašno žao ukoliko izađe iz Farme.
Anamarija je osvojila i naklonost Romana koji je za nju kazao: “Ta cura je malo drugačija od ostalih, ali ta nijednom nije rekla ne. Ona je vukla i tačke, sve živo radi. Ako ona ode van, bit će malo dosadno. Mi se njoj smijemo. Ona je kao naša maskotica.”
Mia KovačićMia Kovačić je opet posjetila Farmere, ali ovoga puta kako bi donijela tortu povodom Marijinog rođendana. Nakon što su se Farmeri počastili čokoladnom tortom, Mia je sazvala ‘obiteljski sastanak’ te kazala Farmerima kako svoje razmirice moraju rješavati razgovorom jer ‘Farma je snažna koliko su i svi oni zajedno’.
Čini se kako su Farmeri ipak poslušali Mijin savjet te razmirice krenuli rješavati razgovorom. Obiteljski sastanak završio je pomirenjem Anamarije i Gazde, no hoće li mir opstati, ili je ovo samo primjereno, doznat ćemo u narednim epizodama.

Foto: Press

comment closed