fbpx

Mia Kovačić vodi farmere do pola milijuna kuna!

Reality show Farma…

Kroz Farmu puno naučimo, prisjetimo se starih zanata, recepata i vještina koje će i ovogodišnji farmeri morati dobro savladati kako bi što duže mogli opstati na izoliranom seoskom imanju, kaže voditeljica

Mia KovačićZaštitno lice Nove TV Mia Kovačić od ove jeseni započinje novu avanturu, a ona se nalazi negdje na osamljenom seoskom imanju. Mia će biti voditeljica reality showa Nove TV Farma. Poznata voditeljica već ima iskustva s farmerima jer je već vodila tri uspješne sezone popularnog showa.
– Izrazito se veselim još jednoj Farmi, projektu koji nas uvijek sve dobro podsjeti kako je to kada izgubimo sve čari modernog života, kako je to bez struje, vode, grijanja te kako zapravo zahtjevan može biti život na selu u otežanim uvjetima. Kroz Farmu uvijek i puno naučimo, prisjetimo se starih zanata, recepata i vještina koje će i ovogodišnji farmeri morati dobro savladati kako bi što duže mogli opstati na izoliranom seoskom imanju – rekla je lijepa voditeljica.
Četrnaest natjecatelja uskoro postaju farmeri, sudionici reality showa koji će morati svojim napornim  radom, brigom o životinjama te savladavanjem brojnih izazova izgraditi Mia Kovačićsamoodrživu zajednicu brinući se jedni o drugima, imanju te raditi sve poslove koji se očekuju od jednog farmera koji nema doticaja sa suvremenim pomagalima i civilizacijom.
Osim Mie na farmu će povremeno dolaziti i farmer Mentor koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.
Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.

Foto: Press