fbpx

Ministar turizma Gari Cappelli o modi, Božiću i željama za 2017.

Na otvorenju Tudorsa…

Ministar turizma većinu vremena provodi u odijelima, ali kaže da se odlično osjeća u ležernim i sportskim kombinacijama

Gari Cappelli– Košulja i kravata su možda najvažniji odjevni komadi za muškarce, a posebno za one koji su na menadžerskoj ili političkoj poziciji. Kaže se da muškarac ne smije svaki dan imati istu kravatu jer će izgledati smiješno – kazao je ministar turizma Gari Cappelli za portal Scena.hr. Ministar je prošlog tjedna bio na svečanom otvorenju prve Tudors trgovine u Zagrebu. Cappelli smatra da Tudors ima odličnu i kvalitetnu Gari Cappelliponudu za svakog muškarca te da je trgovina koja ima budućnost. Iako većinu vremena provodi u odijelima, ministar se odlično  osjeća u ležernim i sportskim kombinacijama. Ministar je Božić proveo u krugu obitelji. U 2017. godini želi ravnomjerno razvijenu Hrvatsku te zaustaviti odlazak mladih ljudi iz zemlje.
– Ako nam mladi odlaze, onda smo u velikom problemu jer bez njih Hrvatska će teško ići dalje. A da bi se to dogodilo, mi političari Gari Cappellimoramo biti odgovorniji i napraviti uvjete da oni ostanu u Hrvatskoj – naglasio je Cappelli za portal Scena.hr.
Na svečanom otvorenju Tudors Stoera bili su još; otpravnica poslova Veleposlanstva Republike Turske Günay Babadoğan Ertan, trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni sportaši Slavko Goluža i Dubravko Šimenc, predsjednik uprave Tudorsa Yašar Ayaydin, Ivan Jurić Kaćunić, Bianca Matković, Ratko Maček te brojni drugi.

Foto: Scena.hr