fbpx

Maja Šuput i Larissa Kalaus u petak u 5.com s Danielom

Doznali smo kakva je Larissa pjevačica, a Maja Šuput sportašica, poručuju s HRT-a

Daniela Trbović nam je ovaj petak, 29. siječnja 2021. u 22.10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk showu “5.com s Danielom” pripremila pravu “žensku emisiju” s dvije gošće.

Šuput

Ugostit će Larissa Kalaus – jednu od Kraljica šoka, članicu ženske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na zadnjem Europskom prvenstvu, i pjevačicu Maju Šuput, kraljicu Instagrama i estrade.

Šuput

– Doznali smo kakva je Larissa pjevačica, a Maja Šuput sportašica. Larissa je govorila o spektakularnom dočeku u Križevcima, o minutu starijoj sestri Dori, također rukometnoj reprezentativki i komediji zabune u kojoj su glavni likovi. Tko su Siniša i Kruno, zašto ima dvije osobne iskaznice i kakva je Budimpešta iz zraka… Otkrili smo i kakve veze imaju Maja i pečeno janje, zašto je 56 dana nastupala sjedeći i tko je Čuvar noge, te što se dogodi kad nestane struje ili vidi pticu. Govorila je i o albumu i predstavi za djecu. Potom je Maja Šuput opjevala i svoja dva hita – Čista petica i Ne lomi mi srce – poručuju s HRT-a.

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT