Utakmica života: Predstavljamo 11 najboljih igrača

Zagreb…

Predstavljamo 11 najboljih igrača koji će zaigrati Utakmicu života

Utakmica života– Utakmica života dobila je svoju momčad. Nakon višetjednih priprema, svakodnevnih treninga i zahtjevnih testiranja, žiri je izabrao mlade talente koji u ovom trenutku predstavljaju 11 najboljih, a koji će u nedjelju, 10. lipnja na Maksimiru zaigrati Utakmicu života protiv All star momčadi. No, žiri će i dalje pratiti rad svih 19 kandidata te će, ukoliko se netko od osam igrača koji se nisu izborili za A11 momčad posebno istakne u narednim danima, napraviti i promjene u zasad izabranoj prvoj momčadi. Pravila nalažu moguću zamjenu maksimalno četiri igrača, što znači da borba za momčad koja će igrati Utakmicu života još uvijek nije gotova – poručuju organizatori.
Trenutno izabranih 11 kandidata A11 momčadi redom su mladi nogometaši iz svih krajeva Hrvatske. Njih su talent, naporan rad, discipliniranost i ustrajnost doveli među najbolje od stotina prijavljenih kandidata, a svoje su kvalitete u kampu dokazali glavnom menadžeru Igoru Štimcu, glavnom treneru Mariju Kožulu, pomoćnom treneru Nikoli Pokrivaču, treneru vratara Tončiju Gabriću, kondicijskom treneru Luki Radmanu i drugim članovima stručnog stožera. Ovi mladići u kratkom su razdoblju osvojili i srca brojne publike koja njihov put s oduševljenjem svakodnevno prati na malim ekranima.

Predstavljamo jedanaestoricu najboljih:
Hrvoje Humeljak iz nogometne je obitelji stoga ne čudi njegov izniman talent. Hrvoje bi uz nogometni uspjeh volio biti i kontrolor leta. Luka Leko već je ostvario dobre rezultate u Dinamu, Gruziji i Sloveniji, a Ivan Tomičić igrao je u Hajduku i Italiji. Jan Bajan je dvadesetogodišnjak iz Zagreba i student na Kineziološkom fakultetu, a kad završi fakultet, volio bi se baviti teorijom nogometa. Sandro Jurić dvadesetdvogodišnji je talentirani stoper iz Svete Klare, a tu je i njegov vršnjak Drago Lovrić iz Vinkovaca koji igra kod kuće i nada se pozornosti skauta. Fran Matić desni bek iz Velike Mlake student je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Toni Mrkić iz Zadra igra na poziciji veznog, a zadovoljan je napretkom koji je ostvario u kampu. Devetnaestogodišnji Mario Pernat iz Rijeke igrao je za Kopar, Rijeku i Lokomotivu, a među 11 najboljih ušli su i student strojarstva Dario Špoljar iz Huma na Sutli te stoper Petar Vukadin iz Livna koji trenutno igra u NK Vrapče.
– Utakmica života promijenit će životni put najboljeg igrača kojeg očekuje jednogodišnji ugovor s GNK Dinamom i vrijedna novčana nagrada od 100 tisuća kuna. No, očekuje se da će i ostali finalisti pronaći svoje zasluženo mjesto u nogometnom svijetu – kažu organizatori.
Utakmicu života, koju vodi Fani Stipković, možete pratiti svake večeri (osim ponedjeljka) u prime time terminu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV), reprizno na Z1 televiziji te sve popularnijem YouTube kanalu Utakmica života.

Foto: Press